14 458    10    0  

Vinn en praktisk Bosch digital laseravstandsmåler fra Byggdekor AS

 1 340     Oslo     0
Tommestokken har fått konkurranse!
Vinn en digital Bosch laseravstandsmåler fra Byggdekor AS
Litt om premien: Bosch avstandsmåler m/laser PLR 50
Posisjonering Slå på, mål, ferdig!
Nøyaktig måling av strekninger og avstander med laserteknologi
Intuitiv håndtering takket være enkel én-knapp-betjening
Liten, kompakt og hendig i enhver lomme
Godt lesbart display med bakgrunnsbelysning
Måling på inntil 15 m
Hold-funksjon for lagring av den siste måleverdien
Soft grip for komfortabel håndtering
Verdi: kr 495,-Byggdekor AS er en av våre byggeboligpartnere som deler gode råd og tips med forumets medlemmer og besøkende som skal fornye terassen eller listverket inne eller ute - Guide/råd til deg som vurderer vedlikeholdsfri terasse.Slik konkurrerer du:
Spørsmål 1: Byggdekorlistverket er i materialet polystyren, duroplymer eller polyruthane. Kan du nevne noen tenkte fordeler ved å benytte denne type listverk og dekorprodukter?

Valgfritt spørsmål 2: Hvordan og hvor ofte vedlikeholder du din terrasse/veranda? Legg gjerne ved bilde Smile

Byggdekor sin visjon er å levere vedlikeholdfrie produkter så flere kan gjennomføre gode gjør-det-selv prosjekter som varer lenger!
______________________________________________________________________

Med Byggdekor som jury kåres den/de som har de beste svarene Grin . Vinneren utropes i løpet av arbeidsdagen, mandag 9.6.2014. Gevinsten sendes til vinneren direkte fra Byggdekor.

Gi tilbakemelding i denne tråden når premien er kommet hjem til deg, så har vi kontroll på logistikken.

Vi takker Byggdekor for å ha sponset denne konkurransen.
Signatur

   #1
 6 009     Finnmark     0
Spørsmål 1: Det er "dødt"materiale som ikke tørker /sprekker......lett å tilpasse pga konsistensen (mykt materiale),.......enkelt å montere med feks lim på grunn av materiale og lav egenvekt.....
Spørsmål 2: Dessverre altfor sjelden,  nå endelig malt rekkverk ....Skal beise terrassebord også de nærmeste dagene.....
Vinn en praktisk Bosch digital laseravstandsmåler fra Byggdekor AS - DSC_0150.JPG - finnmark4ever
Signatur
   #2
 774     Konnerud i Drammen     0
Spørsmål 1
Det tåler høy luftfuktighet, så knall å bruke på bad og rom som er utsatt på høy fuktighet.
Det tåler også en del støt, på linje med tre, så det funker fint å bruke som gulvlister og slikt som vanligvis får litt "juling" av støvsugern.

Spørsmål 2

Har en veranda som er bygd i vanlig imprignerte materialer, har i år beiset gulvet(gjør det ca hvert 2.år), og pusset rekkverk og malt på nytt(ikke gjort siden det ble bygd nytt for 5 år siden.
Toppbordet pusset jeg helt ned. For den anledningen kjøpte jeg meg en GEX 125-150 AVE Professional . Knallgod maskin, som også ble brukt flittig når jeg bygde meg nytt hagebord som ses på bilde.

Har igjen å male toppbordet, så er verandaen strøken igjen!
Vinn en praktisk Bosch digital laseravstandsmåler fra Byggdekor AS - veranda.jpg - Tanngarden
Signatur
   #3
 837     0
Spørsmål 1:
Man trenger ikke klimatisere listene slik man trenger med treverk. Derfor kan man bruke listene med en gang, uten fare for at det sprekker eller beveger på seg pga. Krymp ol.
Lett og jobbe med og tilpasse. Og den største fordelen for folk uten huset fult av verktøy er at man kun trenger lim for montering:)

Spørsmål 2:
Bygde ny terasse i fjord, og rekkverk/levegg for noen uker siden, terassen er beiset i en lys gråfarge og rekkverket skal males hvitt:)
   #4
 66     0
Spørsmål 1:
Slipper skjemmende spikerhull. Bare limer de på plass. Du kan få alle mulige former og profiler på listene. De sprekker ikke opp, er elastiske og følger treverket. Får ikke kvistutslag og slipper dermed kvistlakk.

Spørsmål 2:
Har ikke eid en terrasse før nå, så i år blir første gang jeg skal vedlikeholde en. Både maling og beis flasser av så det blir nok sommerens prosjekt. Burde vel egentlig lagt nye terrassebord, siden de bølger seg og svaier når vi går på de, men tviler på det blir i år.
   #5
 204     Østlandet     0
Spørsmål 1.

Jeg har aldri vært borti et tak som er så rett at rette lister passer helt perfekt. Muligheten til å være bittelitt fleksibel med listene kan spare mye arbeid med finish senere.

spørsmål 2

Jeg vedlikeholder ikke terrassen (bygget 1988) - det har jeg kona til Wink Kanskje derfor den ser så shabby ut at jeg foretrekker å ikke legge ved et bilde...
   #6
 6 693     Akershus     0
Spørsmål 1:

  • Dødt materiale, bare å smekke dem rett opp uten akklimatisering

  • Lav egenvekt, lett å frakte med seg og enklere å håndtere alene

  • Mer fleksible enn lister av treverk, lettere å kompensere for skjevheter

  • Mindre jobb for å et perfekt resultat, slipper sparkling av spikerhullSpørsmål 2:

Jeg har verken terrasse eller veranda, til tross for at jeg et godt mål med hage Smile Men har 1 stk. sandkasse og 1 stk. huskestativ som burde ha vært behandlet..
Signatur
   #7
 1 519     Akershus     0
Spm 1: lav vekt, enklere tilpasning i hjørner og skjøter. Ingen spikerhull så raskere montering.
Spm 2: la varmebehandlet furu på en balkong i fjor. Dette skal ikke behøve noe vedlikehold utover vask. Ser ok ut etter ett år. Naboen har skrubbet og beiset sin to ganger på samme tiden så vil nok bytte til vedlikeholdsfritt/vedlikeholdsredusert gulv på den andre terrassen. Vi har en platting med skifer som fikk en runde med høytrykkspyleren og det var det. Rekkverk må males i år.

   #8
 131     0
Spm 1.
dødt materiale som ikke beveger seg samt ikke trenger avklimatiseres. Spikres ikke fast slik at man slipper å sparkle og male masse spikerhull. Mer fleksible og lettere enn vanlig tre.

spm 2 har en beiset altan og hvitt trerekkverk som skriker etter vedlikehold. Vi skal også til å bygge en terrasse slik at en lasermåler for å få nøyaktige mål hadde vært topp. Denne bygges vedlikeholdsfri!:)
   #10
 64     Sandefjord     0
Hei.

Takk for mange gode svar.

Det er vanskelig å velge en av dere, ettersom alle har kommet med gode poenger på fordeler ved bruken av listverk i materialet som er beskrevet.

Et valg må tas, og desverre er det kun 1 som kan vinne denne gangen. Ettersom alle har gode poenger på spm 1, så blir innsatsen lagt til spm 2 utslagsgivende.

Tanngarden:

Har en veranda som er bygd i vanlig imprignerte materialer, har i år beiset gulvet(gjør det ca hvert 2.år), og pusset rekkverk og malt på nytt.


Dette beskriver godt hva vi ønsker at man skal slippe å gjøre ved å benytte vedlikeholdsfrie produkter. I tillegg la Tanngarden med et flott bilde.

Gratulerer til vinneren, premien blir sendt i posten.
Signatur