16 367    23    3  

Vinn et nytt innovativt toalett på Byggebolig

 1 340     Oslo     01 person vinner et nytt og innovativt toalett!

                   

Nå kan du friske opp badet i boligen med et moderne toalett. Premien leveres av Villeroy & Boch Norge som er Byggeboligpartner og leverandør til grossister i VVS Bransjen.

Litt om premien - Verdensnyheten Hygienic Flush
Veil.pris inkl. mva er kr 3.450,- for toalett og sete. Setet er med Soft Close og Quick Release, dvs setet dempes sakte ned etter en liten dytt. Og ved rengjøring kan man med ett enkelt grep trekke setet rett av hengslene, og klikke det enkelt på plass igjen.

Slik konkurrer du:
Alt du behøver å gjøre er å svare på følgende spørsmål samt begrunne hvorfor akkurat du bør vinne.

Hva slags toalett er en Hygienic Flush fra Gustavsberg? Gå gjerne inn på www.gustavsberg.no og ta en titt.

1) En gulvklosett
X) En barnetoalett
2) En veggskål

I tillegg må du begrunne hvorfor nettopp du fortjener å vinne premien fra Gustavsberg.

Skriv ditt svar og din begrunnelse for hvorfor akkurat du bør vinne i denne tråden. Om du har en utdatert gammelt toalett som du vil bytte kan et bilde og en liten forklaring være en meget god begrunnelse  :)
______________________________________________________________________

Med Villeroy & Boch Norge som jury kåres den med riktig svar og best begrunnelse til hvorfor han/hun skal vinne. Vinneren utropes på slutten av arbeidsdagen – mandag 3.3.2014.

Premien inkluderer ikke innbyggingssisterne og trykkplate, som må til for å gjøre dette produktet helt komplett, men alle innbyggingssisterner kan kombineres med Hygienic Flush fra Gustavsberg - bare bolteavstanden er c-c 180mm.

Gevinsten sendes til vinneren direkte fra Villeroy & Boch Norge.

Gi tilbakemelding i denne tråden når premien er kommet hjem til deg, så har vi kontroll på logistikken.

Vi takker Villeroy & Boch Norge for å ha sponset denne konkurransen.
Signatur

   #1
 598     Vestlandet     0
Svaret er alt. 2 en veggskål.

Begrunnelsen er rett og slett at vi skal bygge nytt hus, og budsjettmessig hadde det passet perfekt inn med et bonus wc :)

Ellers er det 4 av 6 uker undertegnede som vasker badene hjemme, og som de fleste menn er man ALLTID ute etter teknologi/muligheter som kan lette den slags arbeid for å kunne bruke mer tid på www.byggebolig.no  ;)
 
   #2
 24 015     Akershus     1
Hadde et toalett fra Villeroy og Boch.
De kunne ikke selge oss en pakning til 20 kr, vi måtte kjøpe ny toa. Det ble ikke en ny V&B!
Signatur
   #3
 1 459     Trondheim     0
Alternativ 2.

Et rom i kjelleren som ikke er pusset opp, dvs grovkjeller fra 1961. Dette skal bli bad / vaskerom og et gratis toalett hadde selvsagt ikke vært å forakte :)
Spesielt når "vaskerommet" ser slik ut pr i dag...

Vinn et nytt innovativt toalett på Byggebolig - IMG_9323.jpg - arntos
Signatur
   #4
 774     Konnerud i Drammen     0
svaralternativ 2


Har et eldre Gustavsberg som nå er på kanten til å byttes.
Det renner vann konstant fra det som nå står der, så sparer ikke akkurat vann på å ha det stående. samt at feste til lokket er ødelagt på ene siden, så det vrir seg stadig når man sitter på det.

Hadde jo vært koselig å få mulighet til å få en innbygningsdo der som ikke lekker, og man kan sitte ordentlig på!
Vinn et nytt innovativt toalett på Byggebolig - DSC_0539.JPG - Tanngarden
Signatur
   #5
 1 266     Aust-Agder     0
Alternativ 2.

Fordi dassen vi har på hovedbadet nå er oransje. Nok sagt :D
Signatur
   #6
 66     0
Alternativ 2.

Har byttet ut resten av baderomsmøblene så det gamle toalettet står ikke helt i stil med disse. Dessuten så beveger det seg og knirker når du sitter på det..
   #7
 651     0
Svaralt.2

Vi bygger hus, for å få toalettene vegghengt måtte vi betale 12000 ekstra, noe vi gjorde. Som nybyggere vi er, så tenkte ikke vi at vi da vil ende opp med en veggskål  som ser ut som en do fra 80-tallet, der bare understellet er skjert bort og hengt opp på veggen.  Renholdsvennligheten er lik 0. – Fant så ut at vi ville endre toaletter ,men for å få et normal utsende toalett, med dertil moderne og gjennomtenkt renholdsvennlig må vi jo så klart betale ca 10000 til!! Vi valgte heller å vente med å bytte, for det er så mye annet å bruke pengene på med noen små. :)
-Men angrer gjør jeg, og enda mer når jeg ser hvor fin denne var…og etter en omgang med influensa innser man hvor viktig riktig toalett er ;) 

   #9
 260     Gjerdrum     0
Svar alternativ 2 er riktig.

Hvorfor vi skal få en ny do.... I utgangspunktet hadde vi en så knøtt liten do så man nesten måtte sitte på do både når man dusjet og når man pusset tennene.
Nå har vi fjernet noen vegger og fått litt større bad.
Der kunne vi virkelig tenkt oss en vegg hengt do. Å jeg må jammen si jeg ble imponert over måten å rengjøre denne doen dere presenterer.
Den løser jo alle de tingene som man irriterer seg over når man skal vaske doen.
Jeg kunne jo sagt jeg  ville blitt veldig gla på fruen sine veier hvis man hadde fått et slik toalett som er så lett å rengjøre (bare for å virke tøff og macho hehe), men sånn uoffisielt ville det vært å juge for her i huset må vi nok dele på vaske oppgavene.
Det ville blitt mye triveligere for meg å vaske badet også da  ;)
Signatur
   #10
 503     Bærum     0
Svaralternativ 2.

Hvorfor vi fortjener å få en ny og fantastisk do?
- Dagens toalett er fra 80/90-tallet. Vi har to barn, den minste er 10 mndr og hver gang jeg er i dusjen så krabber han rundt på badet. Av en eller annen grunn synes han det er fantastisk spennende med doen og skal aboslutt dra seg opp etter doskålen og har nå flere ganger klart å få dosetet i hodet og på fingrene. Her ville et Soft Close-dolokk virkelig hjulpet!

I tillegg har vi det hygieniske problemet med små barnehender på en eldre do som ikke er så lett å vaske -og vi har hatt to runder med omgangssyke etter nyttår. Å kunne trekke lokket rett av ville vært en stor hjelp i hverdagen!

Resultatet p.t. er at jeg står i dusjen og prøver å gjøre alle mulige ablegøyer for å lokke han bort fra doen, noe som for det første ikke fungerer, og som heller ikke gir meg en rolig morgen på badet...
Signatur