1,462    0    0  

Ny terasse!

 1     0
1. Vi skal planlegge ny terasse. Når vi ikke lengre bor i en hytte i skogen, har fått pusset opp et helt rekkehus fra 1986, har massevis av tid (med to små barn, en tenåring og to voksne i full jobb etter permisjon). Ja, også har kommet oss inn da, i det nye huset.

2. Vi har kjøpt drømmerekkehuset. Eller, vi har kjøpt et hus, som ligger akkurat der vi vil. Også skal vi gjøre det kjempe fint. Etterhvert med en stor drømmehveranda som voksn gå ut til fra hovedetasjen, som en slags forlengelse av innemiljøet. Gjerne en stor veranda med terassefarget gulv, og ikke rødmalte planker som den lille balkongen som er der nå, har.
Vi er ikke så gode på verandabygging selv, men vi finner nok ut av det, og hadde vi vunnet materialene hadde vi kunnet komme igang så mye fortere. Det hadde vært så kjekt! Og målet er et sted vi kan bruke så mye som mulig hele sommeren. Våren og litt om høsten.

3. Åpen dør ut, sånn at man kan høre barnelatteren inn der man står å lager salat som tilbehør til grillmaten som man skal ut å legge på grillen, det ute hvor de søte små koser seg i sola.