272    2    0  

Fall mot sluk

 3     0
Hei, 

Er så heldig å hatt verdens vemmeligste håndverker på besøk da jeg pusset opp badet. Har blitt lovet dypt å hellig at alt et gjort etter TEK10. 
Er flere problemer på badet, men her er noen.
Som dere ser så er dette på motsatt side av dusjen(dusjer på gulv). Vannet renner ikke mot sluk men mot hjørne. Mistenker at gulvlegger ikke har tettet hjørnet ved støp.
Fall mot sluk - C25E100A-7EA7-4D28-9CD6-E8A153F626DF.jpeg - Magnus1234

Det er også flere sprekker i sveis i veggvinyl. 


Fall mot sluk - 5B5825B7-CA07-4EE1-B18C-7D754F3DDE86.jpeg - Magnus1234

Hadde fra start en avtale med håndverker at det måtte legges nye varmekabler om det var nødvendig å avrette gulvet. Trodde egentlig dette var noe som de hadde sett på befaring!?
I stedet greide håndverker å kutte kabel til gamle kabler ved flytting av sluk. Dette ble fikset av at det kom en elektriker(kamerat av håndverker) å loddet, men ikke kontrollert før det ble støpt. Har derfor nesten ikke vare på bad i dag.

Skal det være fall mot slukke på hele badet? Har ikke dusjvegg til denne siden ettersom det var planlagt med håndverker at det ikke skulle være her.

Gulvlegger er sønn av en viss pizzagrunder her på sørvestlandet. Dette har medført at den største aktøren her i regionen(som vedkommende også har jobbet for) har gått for  å kalle arbeidet svart, gjort i fylla, eller lærling som har fått lekt seg til å ikke tørre å ha mening. 

Ringte gulvlegger 19, 21 og 23 på en mandag da jeg visste at han hadde kontakt med håndverker, som ba meg kontakte gulvlegger! Svarte verken på melding eller telefon. Kontaktet da styremedlem for å prøve å få kontakt. Så nå er saken der at reklamasjon ikke gjelder siden jeg ringte på kveldstid og sendte melding til styremedlem for å få kontakt(da jeg har tid). 
Ettersom jag sa til håndverker at det er dumt de lurer personer de bor nærme som han mest sannsynlig ser igjen som en trussel!?! Han bor rett ved et populært turområdet. For meg er det ikke spesielt hyggelig å møte på mennesker som har misbrukt tillit så mye.

Integritet forsvinner for når det er penger i bildet. 
Fall mot sluk - 977C4431-5F00-48F3-B98A-375CE088EA03.jpeg - Magnus1234

  (trådstarter)
   #2
 3     0
BMye som ikke stemmer har jeg begynt å forstå.
Trodde det var normalt at håndverker gir beskjed når det som opprinnelig er planlagt ikke går.
Atle Gulliksen AS som har gjort arbeidet her er faktisk fornøyd med arbeidet sitt. Så fornøyd at han hadde en ansatt fra der han jobbet før for å kontrollere arbeidet. Var dum nok til å betale ettersom dette er et stort og seriøst selskap her i regionen. Men TLund er nok redde for å ødelegge relasjonene til en av gründerne bak pizzabakeren🙃

Han har til og bed vært igjennom gulvvinylen med varmluftpistolen, dette var bare første laget så det han mente det ikke gjorde noe😅

Stråle Eiendom Bygg As var det som greide å bryte varmekablene og så lodde... hadde han bare gitt beskjed så hadde alt vært i orden. Skulle bre trodd en «fagmann hadde kunnet kommunisert under arbeidet og svare skriftlig på meldinger. Derimot er han veldig god til å nevne TEK10... man da burde han kanskje visst at det ikke er lov til å dekke til vannrør etter utslagsvask? Dette fikk jeg lært i fagbutikk da jeg trengte noe til å dekke til den med.

Et lite spørsmål:
Er det godkjent at røret som man ser går litt ned til høyre under har en svak helning oppover? Blir ikke dette en unaturlig vannlås. Har to like vegghengte toalett, men det ene har høyere vannstand. Husker toalettet først ble hengt opp mange cm for høyt. Tror de presterte å få avløpet litt for langt oppå veggen...

Fall mot sluk - AD906D50-C83E-4E5F-9021-8F3CC11FAFC8.png - Magnus1234
Et lite spørsmål:
Er
Fall mot sluk - 17CC869C-520A-4216-B279-8CE2D339F4A1.png - Magnus1234