53,705    46    4  

Priser på nedfelt ventilator (fks. Gaggenau)

 944     Rogaland, Sola     1
Jakter på ventilator som er nedfelt i benkeplata, for å slippe å ha noe over kokeøya. Samboer bikket på en annen jeg fant for den hadde kun kullfilter:( Har istedenfor  funnet disse her, men priser er ikke like lett og finne?

Noen som aner hva slike ligger på i pris?

http://www.gaggenau.com/NO_no/products/ventilators-overview/product-detail.do?contentId=59cfadb0-ed65-4e1d-aa88-7f39176b8c91&family=Hoods

Denner er helt klart favoritten litt mer minimalistik enn gaggenau sin...:

http://www.appliancist.com/hoods_vents/gutmann-futura-new-age-in-downdraft-ventilation.html

denne er jo nedfelt og vil ikke vise når den ikke er i brukt.

   #1
 1,943     1
Her har vi felles utfordring! Smile Vi må ha noko slikt, og eg har enno ikkje tatt den tunge runden med å ringe kjøkkenforhandlarar. Det ser ut til at ein må dit for å få tak i dette. Pris veit eg ikkje, men det er visstnok DYRT, dvs. 20 000 +++ tippar eg.

Hugs at du må ha plass til dette røyret som skal ut. Det må ned i benken og kanskje ned i golvet og ut, avhenging av kor ventilatoren er i kjøkkenet da.

Har du søkt her på forumet? Er fleire trådar om slike ventilatorar, men ingen prisar etter kva eg kan hugse.
   #3
 26     Oslo     0
Sjekket dette ganske grundig for et par år siden, det beste jeg fant ut er denne på linken. Dette fordi det da var den eneste som var 90cm bred og som kan monteres bak platetoppen, de andre jeg fant var ment for å sette på siden av toppen. Prisen mener jeg å huske at var ca 25000,-.
Vi valgte ikke slik ventilator, dildes fordi vi var usikre på effekten ved feks koking med høye kjeler og tildels fordi at den suger veldig mange m3 og det da kan bli problemer med trekk i vedovn/peis.

http://www.westye.co.uk/product_list.aspx?cID=12&sw=1
   #4
 1,943     0
HalteLars : så spennande! Kan du ikkje steike litt bacon i dag da, og fortelle korleis det gjekk ? :D  Neida, men seriøst, fortell om erfaringa di med denne da. Eg vil gjerne ha ein som ikkje ligg i bak-kant, men ved sida av, slik som denne. Lurer veldig på om den trekker nok inn.

Og: kor kjøpte du den? Gjennom kjøkkenprodusent?

El-Vis: Denne er vel for kull-filter? Valgte du vanlig ventilator i staden?
  (trådstarter)
   #5
 944     Rogaland, Sola     0
YES fabolous vil høre mer erfaring fra Lars som faktisk har denne. Har du bilder fra ditt kjøkken og du kan legge ut??? Alltid kjekkere med "ekte" bilder. Regner med den er "flat" når den ikke er i bruk slik den ikke er så godt synlig likksom?

VIL HA:)

Fikk pris på den via INVIA ellerne slikt i dag kjøkkenleverandør trur det kom på rett under 20,000 ja:) inkl moms. Kan finne opplegg i morgentidlig og legge ut:) leggetid nuh:D
   #6
 1,943     0
Leggetid her også, men lurer på om den prisen då er utenom røyret som skal ut av huset. Eg antar det? Og så lurer eg på motoren; kor sit den? Nede i benkeskapet?

   #8
 1,943     0
Takk Zoodels!

Eg snakka med ein fyr i dag som har noko tilsvarande, men han hugsa ikkje merket. Han hadde ein slik lang på sida av benkeplata. Han meinte at effekten var så som så, men denne var fleire år gammal. Den trakk ikkje os frå grytene som var lengst borte frå ventilatoren. Ideelt sett burde han hatt to ventilatorar; ein på kvar side av koketoppen.

Det lovar jo ikkje heilt god da... kanskje den til Gaggenau er betre, fordi den kan bli vridd over? Eller vil dne berre funke på ei gryte?  Tongue
   #9
 26     Oslo     1
Kjersti: Den jeg så på hadde en motor som man satte på selve kanalen som gikk "ut". Motoren var med ganske høy effekt for å at sugeevnen skulle bli bedre, men som sagt veldig usikker på hvor bra den er, så vi går for en "vanlig" ventilator.
  (trådstarter)
   #10
 944     Rogaland, Sola     0
Kjersti: Snakket med ei som hadde en slik Gaggenau, dvs en "suger" på hver side av koketoppen. DE var KJEMPE fornøyde:)  Må nok ut til kjøkkenforhandlerene som selger de her for en orntelig TEST=) Ta med litt bacon :P

UNz så har jeg nå stillt meg sånn inn på at jeg SKAL ha en slik at de får bare gjøre slik at det funker optimalt:)