59    1    0  

Hvilket verktøy for å avrunde kanter etter slissing?

 1 129     0
Jeg lurer på hvilket verktøy jeg trenger for å hjelpe meg med følgende oppgaver. 

Runde av kanter etter kapp:
Jeg har slisset ned to dørkarmer og tilhørende lister og ønsker da å få avrundet kant for å få en finere avslutning. 

Lage utforing til vindu:
Jeg har foret ut vegg for å få ekstra isolasjon. Problemet er at utforing i vindu sitter så godt at utforing og/eller karm vil bli ødelagt dersom jeg bruker mer makt. Jeg tenkte da å legge en utforing utenpå den eksistedende, men vil da ha så tynn overgang som mulig for å unngå et stort "trappetrinn" midt i karmen. Samme prinsipp som en rehablist, bare at det blir en liten

Spor til led:
Ønsker å få inn belysning i rekkverket til terassen. Å lime en ledlist på undersiden ble ikke noe fint, listen ble rett og slett for synlig. Så tenkte da å lage til et spor i rekkverket som jeg kan skjule ledlisten i.

Pynteklosser til rekkverk:
Det er tenkt pynteklosser på toppen av hver stolpe i et rekkverk. Ønsker da avrundet kant og kanskje få inn noe mønster i disse klossene så det ser litt fint ut.

Må jeg her til med masse ulike verktøy, eller finnes der et verktøy jeg kan bruke til denne jobben? 

  (trådstarter)
   #1
 1 129     0
En ting til jeg trenger å få gjort. Lage nye utforinger til et vindu. Her passer ikke "lippen" på vanlige utforinger inn i vinduet, så må ha mulighet til å lage utforinger selv med å bruke en hobbyplate eller tilsvarende, og så lage "lippe" som passer vinduet.

Kan noe slikt som dette hjelpe meg på vei eller er dette helt feil verktøy for jobben?

https://www.prisjakt.no/product.php?p=2134384