45    0    0  

Støvsuger *for hjemmet* på verktøybatterier? Ute etter "hoppestokkhoover".

 118     0
Hallo i hjemmepåsken, alle.  

Å kunne bruke verktøybatterier på støvsugeren (en ordentlig en for hjemmet!) kunne jo være akkurat et passende selling point - eller en god mulighet til å lure oss over til å begynne å kanalisere kronasjene over i akkurat _denne_ verktøyprodusenten.  På https://www.bosch-home.no/produkter/stoevsugere/tradlose-stovsugere kan jeg lese at "Unlimited"-støvsugerne bruker batteriene til grønnbosch.  Grønn ... :-/  og ut fra alskens tester, en overpriset serie.  
Er for eksempel denne blåboschen en ordentlig støvsuger, eller er den en sagflisfjerner?    De kaller det for "håndstøvsuger", lover ikke bra.  (Finnes også i 12V ... og i grønnbosch til omtrent samme prisen.)

Det er flere som har støvsugere til verktøyseriene sine, men er det noe som er egnet til heimen? Det er pinadø vanskelig å finne spesifikasjoner på hjemmeelektronikk, de er antakelig mer interessert i å markedsføre seg med glossy bilder enn med harde realiteter ... Jeg tviler jo litt på om det er så mye fornuft å få for 349 solo (Meec fra Jula), men har noen faktisk prøvd noen av disse?  

Anbefalinger/frarådinger?

Jeg har jo lest dette forumet nok til å vite at Makita har venner, men ryggen min har allerede lagt ned veto mot sånn tannpirker-lengde som dette her.
(Jeg vet at Makita har en børsteløs syklon på hjul i Dyson-pris, men jeg ønsker meg en skaftstøvsuger ... med langt nok rør.)
Siste redigering: 9. april 2020 14:21:58 av NybegynnerNils