5 372    3    0  

Byggkjeden Bild: Noen med erfaring eller synspunkter?

 455     0
Jeg klarer ikke å dy meg fra å skrive en liten omtale om Bild i Stavanger (Forus).

Jeg har de siste to årene pusset opp en hytte og et hus, og er nå i sluttfasen av et stort prosjekt på hus nummer 2 i løpet av samme periode. Jeg frekventerer derfor byggkjedene hyppig og har fremdeles tilgode å finne noe som er virkelig bra og som har fornuftige priser på ALT.

Da jeg skulle ha noen innerdører og noe listverk tenkte jeg å dra på Sørbø (Byggmakker). Der var servicen såpass at jeg heller dro derfra og tenkte meg på Monter. Vel; der hadde de varetellingsstengt og jeg var like langt. Jeg hadde sett en ny Byggeriet butikk på Forus og kjørte bort dit. Da jeg kom frem var jeg nesten i ekstase over hvilken flott butikk!! Dette var min nye byggevarebutikk tenkte jeg. Men jeg ble snart omvendt. Priser så stive som spiker og en betjening som ikke akkurat hadde kontroll på det de skulle selge gjorde at jeg likesågodt pakket sammen her også. Dørene jeg skulle ha, hadde dem ikke (80x210) og en karm i 70x210 førte de ikke.

Ja ja. Muligens kommer de seg men jeg tror jeg venter på Bauhaus eller noe lignende i Stavangerregionen.

Og skulle du være i tvil så anbefaler ikke jeg Bild. Mitt stalltips er at de vil bukke under ganske kjapt i dagens marked. Ikke minst med det prisnivået de har lagt seg på.

   #1
 185     0
Venter du på Bauhaus så kan det hende du må vente en stund. Ekspansjonsplanene er nok lagt på is for en stund.... Dels fordi at vi visstnok er inne i en finanskrise, dels fordi at de driver med røde tall så det holder på Liertoppen, 43mill første år.

Det vil vel uansett være en utopi å finne en byggevareforhandler som har gode priser på ALT og samtidig har bra betjening. Flinke folk vil gjerne ha betalt for sine kvalifikasjoner, dette vil gjøre sitt på utprisen. Flotte byggevarehus koster flesk, skal man drive slike butikker så må en ha en fornuftig inntjening. Skal man drive billig må en kutte ut ekspertise og ha et lavt vareutvalg (Byggmax).
  (trådstarter)
   #2
 455     0
Bauhaus var vel mer ønsketenkning enn venting vel.

Men jeg føler for å legge til at med "gode priser" mener jeg priser i forhold til utvalg og service. Hos Monter Forus og Monter Odda har de et servicenivå som de andre i området bare kan se langt etter. Så man må gjerne ta seg betalt, men da må service og utvalg stå i stil.
   #3
 200     Stavanger     0
Liten avsporing kanskje, men jeg tror at vi får se et større skille mellom prispresserene og service bedriftene etterhvert. Utfordringen blir å finne mellomtingen eller det som du legger størst vekt på.
Signatur