2 890    4    0  

Leverandør arbeidslampe?

 1 333     Bergen     0
Vedlegger bilde av arbeidslampe kjøpt hos Proffpartner i Bergen ca 2010. De er nå overtatt av Ahnsell og får ikke tak i deler til samme. Det er kuppelen på lampen som er «knust». Dvs at denne var i hardplast, men ødelagt er den uansett. Noen som kjenner denne lampen og ev kan henvise til en forhandler/leverandør?
Leverandør arbeidslampe? - IMG_2889.jpg - kolvorok
Signatur

  (trådstarter)
   #3
 1 333     Bergen     0
Prøvde å sjekke med Biltema, men de var selvfølgelig tom både for lampe og kuppel. I følge målene som er oppgitt på denne er jeg litt skeptisk. Kuppelen oppgis til Ø150 mm, når jeg måler høyden på lyspæren er den 140 mm. Feste for sokkel er ca Ø95 mm innvendig.
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 1 333     Bergen     0
Har nok et problem med arbeidslamper: Kjøpte 2 stk Goliath 55W arbeidslamper i 2010 og får nå ikke tak i lysstoffrør til dem. Dvs det mangler litt på at Osram og Nortec passer i sokkelen, det må være originale «pærer». Forhandleren sier at disse nå har blitt for kostbare å importere gjennom vanlige ledd. Takknemlig hvis noen kan tipse om ev nettbutikker som fører disse. Legger ved en del bilder for å illustrere (Lampe/Goliath sokkel/Nortec sokkel).

Leverandør arbeidslampe? -  - kolvorok
Leverandør arbeidslampe? -  - kolvorok
Leverandør arbeidslampe? - nortec.jpg - kolvorok
Signatur