#721
 1 017     Tromsø     0

Orker ikke tråle meg gjennom 29 sider akkurat nå, så spør rett ut..
Hvilken side har billigst frakt fra statene? om man bare skal ha et par nakne verktøy..


http://www.hardwaresales.com/
Signatur

   #722
 1     0
Har bestllt noe batteriverktøy fra amazon.com ifjor (makita 7 pc combo).
Fikk dette med jetcarrier, uten problemer.
Dette ble sendt med sjøfrakt.

Tenkte å bestille meg noen mindre driller i LCT serien, men ser at jetcarrier ikke lengre sender Li-Ion batterier med fly, og skriver at dette må gå med båt, iflg bookingsiden deres.

Noen som har bestilt lithium batterier/driller med jetCarrier fly i det siste?

Mvh
C
Siste redigering: 22. oktober 2012 21:25:50 av corydoras
   #725
 1 017     Tromsø     0
Signatur
   #726
 67     Østfold     0
Jeg skal en tur til usa om en måneds tid. Rekker en tur innom HomeDepot el. lignende. Bestilling levert til hotell kan bli vanskelig.. (maxtool etc utgår) Har 2 x 32kg bagasje, så har litt å gå på der.

Ganske nylig kjøpt nytt brukt hus, så det er først nå jeg har et skikkelig alibi til å kjøpe inn litt verktøy :D
Av det som er verdt å nevnes, så har jeg en us-blåbosch 18v drill DDS181-01 og en panasonic 14,4v EY7441 drill fra før.

Har siklet endel på 10,8v combo kit fra milwaukee, makita eller bosch (som de kaller 12v der borte.)

For 18v vurderer jeg å fylle på med for eksempel denne comboen.


Trenger også andre fine duppedingser som laser avstandsmåler.. :)

Noen innspill fra verktøynerdene her?  8)
Hvilke butikker kan være aktuelle?
   #727
 2 987     Akershus     0
Se om du kommer deg innom en Lowe's også. Lowe's selger bl.a. Hitachi og Bostitch så du får tilgang på luftverktøy for voldsomt lave priser. Jeg handlet meg Hitachi dykk- og krampepistol for henholdsvis $40 og $50. De samme pistolene koster et sted mellom 1500 og 2500 på Maxbo. Du kan jo se om du finner en http://www.woodcraft.com/ i nærheten også. Selger Festool og Fein (ikke nødvendigvis så billig) og Forrest sagblad.

Enkelte HomeDepot selger Hilti. Maskiner på ledning er lite vits med mindre du ønsker å kjøre med omformer, men Hilti har jo annet snacks også.

Se på nettsidene til de ulike butikkene for å forberede deg litt. Legg inn postnummer til dit du skal for å få prisene i butikken dit du skal.

   #728
 67     Østfold     0
Takk for tips. Lowe's fant jeg endel av i nærheten. Woodcraft var dessverre et godt stykke unna.

Har sjekket endel på hjemmesidene til Lowe's og HomeDepot. Ser ut som de combo-pakkene ofte ikke finnes i butikkene, men må bestilles på forhånd. Det må jeg evt sørge for. Smile
   #729
 474     0

Jeg skal en tur til usa om en måneds tid. Rekker en tur innom HomeDepot el. lignende. Bestilling levert til hotell kan bli vanskelig.. (maxtool etc utgår) Har 2 x 32kg bagasje, så har litt å gå på der.


Litt sent svar siden du sikkert er i USA nå, men jeg har alltid fått levert varer på hotellene jeg har bodd på. Både verktøy og barnevogner har jeg fått tilsendt og de blir levert på rommet. Bestilt før jeg reiste slik at jeg var sikker på de kom frem mens jeg var på hotellet.
   #730
 67     Østfold     0
Turen har blitt utsatt, så jeg er hjemme i kjære Norge. Jeg fikk tilsendt en barnevogn til hotellet når jeg var der borte tidligere i år. Det funka bra. Problemet er at jeg som regel ikke er på fastlandet... og har begrenset ledig tid på land Wink Derfor kjekt med sjapper som har ting i hylla. Men planlegger hotelleveranser så langt det lar seg gjøre.