1 874    9    0  

Hvilken Makitapakke 18V fra England eller USA?

 56     0
Skal kjøpe meg en pakke med Makitaverktøy. Det er mye å velge blant, både butikker, modeller og priser. Hva og hvor anbefaler dere å handle?

Ser mange av pakkene har de billigste alternativene av hvert verktøy. Holder det med disse for en som bruker verktøyene i ny og ned? Eks slagskrutrekkeren som er i pakken er den som selges for 1000kr mens de har en annen slagskrutrekker til 3000kr.

Det jeg ser for meg pakken bør ha, eller en pakke og plusse på det pakken mangler:

- Drill
- Bajonettsag
- Slagskrutrekker
- Stikksag
- sirkelsag
- vinkelsliper


- gjerne en radio med Bluetooth om det finnes, eller mulighet for å koble mobil til.

Andre verktøy jeg bør ha med?

Regner med det er noe å spare på å kjøpe over dammen. Har importert mye, så kan lovene om mva, VAT etc etc...

  (trådstarter)
   #1
 56     0
Vet ikke hvorfor alle kodene kommer opp i innlegget mitt. Får ikke redigert det bort her på mobilen min...
   #3
 197     Nordland     0
Jeg har litt Makita 18V, og skal jeg trekke frem de fem jeg bruker mest, så er det disse:
Slagskrutrekker (129 - det er denne jeg bruker mest)
Vinkelsliper (452)
Drill (459)
Bajonettsag (181)
Sirkelsag (610)

Jeg har handlet det meste hos Toolstop.co.uk, og jeg kan absolutt anbefale denne butikken. Meget god service, svarer kjapt på mail og ordner opp om det er noe.

Hadde jeg kjøpt på nytt, ville jeg kjøpt verktøyet med koffert. Det er veldig greit å ha en skikkelig plass for verktøyet, både når man lagrer det, men også når man frakter det rundt.

Kjøp en lader og noen batterier og kjøp z-verktøy (uten batteri og lader). Kjøper du mye verktøy, vil det sannsynligvis lønne seg å handle i utlandet. Handler du bare litt, er det ikke sikkert. Du kan jo reglene, så det er bare å regne på det.

Sjekk Tromas.no i Norge. De har mange gode tilbud på Makita. Gratis frakt.

Her har du Makita sin radio med Bluetooth:
http://www.toolstop.co.uk/makita-dmr106-jobsite-radio-with-bluetooth-and-usb-charger-p71234

Andre verktøy du bør ha med? Jeg liker avstandsmåleren min. Veldig kjekk å ha. Muttertrekker er også noe jeg er fornøyd med. Har denne: http://www.toolstop.co.uk/makita-dtw281z-18v-cordless-li-ion-impact-wrench-body-only-p71063
Den kjøpte jeg faktisk på Tromas, for det ble billigere enn å importere.

Stikksag hadde vært kjekt (ser du har lagt det til, har lyst på det selv). Vinkelsliper er veldig kjekt til småting. Bruker den ganske mye. Kjekt uten ledning.

Makita har utrolig mye forskjellig batteri-verktøy, og du kan alltids fylle på senere.

Husk at Makita 18V har både 3, 4 og 5 AH batterier. Sjekk at verktøyet er kompatibelt med de nye batteriene (4 og 5 AH). Det aller meste er det, men vinkelsliperen (452) er ikke det. Maskinen skal være merket med en stjerne i bunnen om den er kompatibel.   #4
 2 435     Hordaland     0
Hvordan er det med Makita og ulike strømnett når man bestiller fra USA? Er ikke Makitautstyr for det amerikanske markedet designet for maks 120V?
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 56     0
Hvordan er det med Makita og ulike strømnett når man bestiller fra USA? Er ikke Makitautstyr for det amerikanske markedet designet for maks 120V?

Her er det snakk om batteriverktøy, så da er det bare laderen som må gjøres noe med. Enten kjøpe en norsk lader, eller gjøre om laderen (om du har kunnskap). Mange sier at de fra toolstop får med en omformer.
   #6
 5 990     Finnmark     0
Hvordan er det med Makita og ulike strømnett når man bestiller fra USA? Er ikke Makitautstyr for det amerikanske markedet designet for maks 120V?


De fleste som selger verktøy har feks combo Kit hvor det er spesifisert med 230 volt lader, eventuelt har de det som tilvalg........Wink
Vi kjøpt endel verktøy tidligere, når kursen ikke var hoppende gal.....

http://www.maxtool.com/makita-18v-lxt-lithium-ion-7-pc-combo-kit-w-cordless-jig-saw-and-220v-240v-charger

Signatur
  (trådstarter)
   #7
 56     0
Først hadde jeg tenkt kanskje å kjøpe denne pakken, og eventuelt plusse på verktøy etter hvert: Makita DLX6012PM 18V li-ion 6 Piece Cordless Kit (3 x 4ah Batteries) with Twin Charger = http://www.toolstop.co.uk/makita-dlx6012pm-18v-li-ion-6-piece-cordless-kit-3-x-4ah-batteries-with-twin-ch-p71917

Men kanskje det er like greit å kjøpe de seperat for å få koffertene istedefor bagen? Spørs om det blir dyrere...

  (trådstarter)
   #8
 56     0
Ser at mange av toolstop sin "body only"verktøyer ikke kommer med kasse... Da må det kjøpes utenom. Ser ut som en bag blir billigst da...
   #9
 992     Østlandet     0
Kan anbefale Toolstop. Null tull der.

En sak jeg er blitt veldig glad i er makitas lille "blåser". Utrolig kjekk for å rydde litt og har egentlig god kraft. Jeg kjøpte min i Norge for ca 500, verdt hver krone.

Forøvrig, makita har nylig kommet med ny stikksag. Mulig forrige modell er på tilbud.