#11
 21 499     Enebolig     0
Du får nok et brev fra FedEx om en måneds tid eller to der det står at de har lagt ut for toll og du må betale tilbake  Wink

   #12
 160     0
Bestilte 26 juni, ble sendt fra amazon til jetcarrier den 27juni.  Annkom Jetcarrier etter 2-3 dager. Er ferdig fortollet nå og innlevert postkontor sarpsborg 08 juli.

Vil ikke si det går så heidundrene sakte.
   #13
 78     0
Bestilte selv fra toolking 4. juli men pakken er ennå ikke sent. Noen som har opplevd noe lignende? Svaret fra dem i går var at det var 2-4 virkedager med behandling..... Ikke imponert.
  (trådstarter)
   #14
 822     Ullensaker     0
Min Hitachi NR90GR hentet jeg på posten idag,så det gikk jo ganske greit. Har handlet spiker og gass fra byggtjeneste AS,så nå mangler jeg kun omformer eller norsk lader;er litt i tvil-har også bestilt Hitachi 14,4V drill fra statene..
TML
   #15
 466     M&R     0
For 1 uke siden bestilte jeg en stor pakke fra hardwaresales.5 dager senere sto den på døren.

på mandag bestilte jeg en Makita at2550a krampepistol fra max tools,og enda har jeg ikke fåt noen bekreftelse fra de om at de hadde sent pakken,heller ingen ting fra feedex heller.tirsdag ringte jeg max tools og snakket med de og da sa han at pakken var sent til warehous og at jeg ville få mail fra feedex iløpet av 24 timer.gretten var han å.
alt jeg har fåt er kun en mail på at beløpet er trukket fra kortet mit.

var mye mere service hos harwaresales ja.Men bør jeg være bekjymret.
   #16
 78     0
Nyeste info fra min 4. juli ordre fra toolking er at de skylder på 4. juli, promokoder som ble lagt til i etterkant osv osv. Er ikke videre imponert, og de snakker om at de må få varer fra annet varehus før de blir sendt.
Hjelper lite at det er billig når ingenting skjer. De har dessuten trukket VISA kortet mitt for lenge siden....

Har noen fått noe fra toolking noengang? Trodde de var respektable.
btp
   #17
 12     Lillehammer     0
Jeg bestilte litt fra hardwaresalesinc.com, og ved checkout stod det US$ 5.000 i frakt. Har dere kjøpt rett fra dem, uten å gå via JetCarrier eller dess like? Hva kommer frakt på da? Dette gjalt en Hitachi spikerpistol og noe småtteri.

Bestilte også noe fra Amazon, og vle levert på kaia i NJ dagen etter. Men da var også frakten 'rett over brua og til høyre'. Smile
Signatur

   #18
 743     Nordland     0

Min Hitachi NR90GR hentet jeg på posten idag,så det gikk jo ganske greit. Har handlet spiker og gass fra byggtjeneste AS,så nå mangler jeg kun omformer eller norsk lader;er litt i tvil-har også bestilt Hitachi 14,4V drill fra statene..

Dersom du er forskalings-snekker, eller jobber i bransjen, er det ikke noe å tenke på. Jeg hadde omformeren med meg 1 dag på jobb. Neste dag kjøpte jeg stikksag i samme serie med norsk lader.