5 779    5    0  

Importere verktøy fra utlandet: Hvordan fungerer Jetcarrier?

TML
 466     M&R     0
Hei!

Nå har jeg ordnet meg en adr over dammen med jetcarrier.
Men, hvordan gjør jeg det.

Kan noen forklare meg det som en fireåring...
Hehe, snakk om penger så det er dumt hvis noe går galt.

   #1
 21 499     Enebolig     0
Jeg tror du må "si ifra" når en pakke er på vei.
Det gjør du under booking av fly/sjøfrakt.

Nå har ikke jeg mottatt min første pakke via Jetcarrier, men tror det er sånn man gjør det  Smile
   #2
 68     0
Hei, har sendt med jetcarrier i flere år og det fungerer veldig bra.

Dette gjør du etter at du har bestilt noe fra usa;

Først av alt så må du selvfølgelig bestille det du skal ha til postboks adressen du får gjennom jetcarrier ved registrering.

1. Logg inn og trykk "book flypakke/book sjøpakke". (sjø er billigere men tregere) Her skriver du inn i en maske all informasjon om det du har bestilt.
Nå har du booket pakken du har bestilt så Jetcarrier vet at det som kommer i postboksen din skal sendes videre til Norge.

2. Når du bestiller ting på nettet får du alltid en invoice (faktura). Denne lagrer du på maskinen din og laster opp via "mine dokument" på jetcarrier siden.

3. Nå er det bare å vente, du kan følge med på status ved å trykke på "mine flypakker/mine sjøpakker".

4. Du får faktura sendt via mail på moms/toll/frakt utgifter som du betaler så fort som mulig så de ikke holder igjen pakken underveis.

Ellers står priser oppramset her: http://www.jetcarrier.com/info/magporto.asp
   #3
 212     Sør-Trøndelag     0
Ved bestilling fra bla Amazon.com, sendes alle kolliene av bestillingen fra forskjellige butikker. Må man booke alle delpakkene hver for seg?
Signatur
   #4
 365     Skedsmo     0
Nå har jeg ordnet meg en adr over dammen med jetcarrier. Men, hvordan gjør jeg det ?


Jeg har kjøpt litt fra USA tidligere og dette har gått greit uten co adresse der, har opplevt en gang der selger bare sender til 43 stater hvor jeg fant en annen med samme produkt så det ordnet seg. Da burde jeg hatt "JetCarrier Mailbox"

Det eneste jeg har hatt problemer med er "unconfirmed address" i forbindelse med PayPal i og med at jeg har adresse her. Noen sender ikke til såkalt "unconfirmed address" Det vil si: "All addresses for PayPal members outside the U.S., U.K. and Canada will continue to show a status of Unconfirmed."

Jeg antar det kan bli samme problemet med vanlig kredittkort med mindre du har ordnet adressen med kortutsteder. "unconfirmed address"

Jeg har hørt om JetCarrier flere ganger tidligere av brukere som har kjøpt bildeler på denne måten, aldri sett deres nettside før nå. http://www.jetcarrier.com

Har tatt en rask titt på siden, den er jo på norsk også :)  FAQ`n på siden må alle som har tenkt å benytte seg av denne tjenesten se på. Det samme gjelder valuta sidene, toll sidene, generell info, VG nett artikkel og Dinside artikkel vedrørende kjøp på nettet.

Dette er en tjeneste jeg kommer til å bruke der selger eller flere bestillinger samt volum tilsier det.
Signatur
   #5
 212     Sør-Trøndelag     0
Litt "private erfaringer":

Da har jeg bestilt og mottatt deler av min bestilling.
Jeg bestilte via Amazon.com; noe som medførte at de forskjellige kolliene ble sendt fra forskjellige butikker innad i USA. Ikke noe problem egentlig, men for å spare frakt ved at alt sendes sammen til Norge, må man passe på å bestille på riktig ukedag. De sender alt som har kommet til din mailbox innen onsdag kl. 14:00 (ca.), med fly hver torsdag. Jeg tror jeg bestilte på en søndag, og da hadde kun en av mine 5 pakker ankommet mailbox'en ved utsendelse. Ikke noe storkrise men det blir fort dyrere da; kostet meg ca. 200kr mer.

Ellers fikk jeg e-post i dag om at resterende pakker (som ble sendt fra USA sist torsdag) blir 1 dag forsinket, og at de er å finne hos Posten (pakkesporing) på onsdag. Forrige pakke var hos meg (sendes videre fra Tistedal) 1 uke etter at den ble sendt fra USA.

Ser ut som det ikke blir noen overraskelser på utgiftsfronten, foruten den ekstra frakten da. Så langt så bra - får se når resten kommer..
Signatur