5 543    4    0  

18V elektroverktøy: Makita vs. Hitachi

 3     0
Jeg vurderer å kjøpe meg et 18v system til hobbybruk og etter mye research syns jeg det er maktia/hitachi som kommer ut på topp. Jeg er ute etter drill, muttertrekker, stikksag, sirklesag og av de litt bedre merkene som har dette er dessverre ikke milwaukee (mangler 18v stikksag) men :
hitachi
makita
dewalt
blå bosch
Hvorav jeg syns de to siste er for dårlige i forhold til prisen. Jeg er åpen for forlsag til helt andre merker også Smile

   #1
 346     0
Makita, har solgt begge deler men Maita er fortsatt en del bedre enn Hitachi,
Blå Bosch er også å anbefale, svært solide maskiner
Signatur
   #2
 1 292     Ålesund     0
Jeg har kjøpt meg 7-delers settet til makita, og er kjempefornøyd! Miwaukee har sikkert mere kraft i verktøyet sitt, men er vel litt tyngre også.. 18V LXT verktøyet til makita har mer enn nok kraft til hobbybruk. Vi har en skrumaskin i denne serien på jobb også, og den borer vi med hullkopper uten problem, selv om det ikke er den vi bruker til dette til vanlig da... ;D
Anbefales! Wink
   #3
 301     0
Har ikke prøvd hitachi, men har selv litt Makita 18V LXT.

Sirkelsag
Bor med slag
Muttertrekker/skrumaskin
Automatisk skrumaskin
Bajonett
Stikksag
Lykt
Vinkelsliper

Alt fungerer veldig godt syntes jeg (rehabiliterer et HELT hus).
Godt med kraft til de fleste jobber (32mm spiralbor måtte jeg ta med blåBosch på strøm), ganske lett verktøy, bra med lys, fint med krok til å henge drill i belte mens man er på husveggen, gode bateri (så langt), kjapp lader, bra med support om noe går galt, etc etc.
Veldig happy med mine ihvertfall!
  (trådstarter)
   #4
 3     0
Hadde mest lyst på milwaukee som sagt, så etter å ha studert priser nøye fant jeg ut at de delene som Milwaukee manglet ikke var så dyre fra andre leverandører. Det jeg endte opp med var:

Milwaukee V28 sett med drill, sirkelsag og bajonettsag
Milwaukee V28 muttertrekker uten batteri
Milwaukee 12V Li-ion til småoppgaver
Dewalt 18v spikerpistol
Dewalt 36v Stikksag
Bosch ROS20VSK pussemaskin
+ noen småting (bits, blader, lys, 2x500w step-up/down)

Nesten alt er bestilt fra Amazon.com untatt stikksagen er bestilt fra Northern tools og alt sendes via jet-carrier sea. Complett pris litt under 10000 + frakt og mva. Er spent på hvor mye frakt jeg får totalt fra jet-carrier, ser ut som det havner på 2 shippments (mao 600) på frakt i norge.

Pris på V28 verktøyet hos proffpartner her ble oppgitt til 16000 + mva Wink Har sett det online til ca 9000 ink mva + frakt.