219    6    0  

Anbefaling av verktøybelte/vest?

 2,384     0
Lei av blytung arbeidsbukse, så ønsker en mer praktisk måte å få med seg litt verktøy på. 

Er ikke snakk om store mengder, men målebånd, tommestokk, en liten skrumaskin, hammer, noe bits og skruer. Ting en hele tiden får bruk for. 

Har dere noen gode anbefalinger der en også får plass til en drill som sitter stødig og ikke ramler ut så snart en er i en stige i stillaset eller noe.

  (trådstarter)
   #2
 2,384     0
Synes lommene på en arbeidsbukse er upraktisk. Ingen god løsning for å feste drill eller hammer. Så selv om jeg får avlastet vekten på buksen med seler så Så det blir nok et belte av ett slag. Kunne tenkt meg et der hammer er på siden og ikke bak slik jeg ser flere har valgt. En annen ting er når det er behov for kjeledress eller regntøy, da er jo lommene helt umulig å komme til. Så belte eller vest blir det nok.

Ser der finnes noen belter med sele, det virker interessant
   #3
 4,451     Sørlandet     0
De feteste har de på steder som hammerslaget.no eller så er det litt etter hva du skal.

Jeg er glad i ett enkelt lærforkle med fire lommer. Alt over blir bare rot. Har også ett luna go bitsettholder og hammerholder fastsydd i beltet. da får jeg med meg alt jeg trenger. Lommer og holdere som ikke sitter fast på beltet liker jeg ikke da de ofte sklir bak på ryggen.

Drill/slagtrekker har jeg krok på. Sitter ikke så gidt men er jo til gjengjeld lett å trekke opp fra forkleeet
  (trådstarter)
   #4
 2,384     0
De er ikke litt aktuell en gang med tanke på prisen 😅

Får se litt hva jeg finner. Milwaukee sin med sele virker interessant, men synes den var dyr også 😅
   #5
 18     0
Har begynt med selebukser og synes det er veldig behagelig å gå med. Man kan si hva man vil om hvordan det ser ut, men veldig praktisk ialfall. De få gangene jeg trenger å ha mye verktøy hengende på buksa bæres vekta bra på skuldrene.

Før jeg landa på selebukser kjøpte jeg et bra verktøybelte på ebay for ca 400kr. Er et par år sida så mulig det er noe dyrere nå, men langt unna pris på occidental beltene osv.
   #6
 146     0
Jeg er kun iført arbeidstøy på kveld og helg, men jeg har en Helly Hansen snekkervest jeg er veldig fornøyd med. Deilig å kunne bruke lettere bukser, veldig greit når det er kaldt/bløtt og påkledninga blir annerledes. Bruker ofte en arbeidsbukse med kneputer og lomme til tommestokk som ellers er enkel uten hengelommer. På vinteren har jeg en gammel Goretex-bukse med seler som er fin å komplettere med vest når det er behov.
I tillegg til det som er nevnt her synes jeg det er en kjempefordel når du skal ta en pause, gjøre noe som ikke krever at du har mye verktøy på deg, dra for å handle materialer osv. Jeg var så lei av å gå rundt med tunge bukser fulle av ting jeg ikke trengte, samtidig som du kan ha en del verktøy på deg når det er behov.