#22
 4,619     Sørlandet     0
Betongskruer fra Biltema er no dritt. Før du har fått inn skruen, så har bitsen gjort sporet rundt i skruen...Så står du der med en skrue du får verken inn eller ut. Bruk i hvert fall noe med sekskanthode.

Jeg tenkte å bruke ekspansjonsbolt fra Biltema på gjerdet, og i tillegg bruke ankermasse for å sikre at det ikke kommer vann i hullet.

Du bør ikke bruke ankermasse om du benytter eksp bolter.

Skal du bruke ankermasse (som forøvrig er bedre enn eksp bolter) så bør du bruke gjengestag og bore med diameter som angitt av massen. Normalt 2-3mm større enn gjengestaget
   #23
 1,924     klippdalen     0
biltema er sikkert bra til enkelte ting, men festemidler... nei..

har brukt mye "drit" fra tema selv. men etter å ha kjøpt litt mer sporbar kvalitet fra det lokale byggevarehuset til priser som er marginalt høyere enn tema sine... så blir det heller å bruke kvalitet fra essve og tilsvarende herfra...

har brukt en del 6xforskjellig mm fra biltema, mange har enten knukket eller bøyd seg når jeg drar de til (noe som tilsier at produsenten ikke har kontroll på herdinga på boltene. om noen brekker ,og andre bøyer seg så må det være noe veldig galt med herdinga..


og kvalitet fra essve osv koster ikke så himla myer mer egentlig
   #24
 5,725     0
Spørs jo kva ein skal bruke det til om ein treng skikkelig kvalitet, men konstruksjonsskruer er dobbel så dyre på Biltema som Jula så Biltema på ingen måte billeg på mykje. Hardheadskruene til Jula er bra med T30.
Kjøpte maskinskruer galv. og da var Biltema 5 ganger prisen som hos Ahsell.