220    3    0  

Erfaringer med støvsyklon av plast?

 60     0
Skal anskaffe meg en syklon for bruk sammen med grovstøvsuger. Jeg ser at flere som selges er i plast. Jeg ser også at de som selges billig på Wish/eBay er mistenkelig like de fra Oneida Dust Deputy, og tenker at de billige fra Wish/eBay er tilstrekkelig for meg.

De billigste er av plast. Har noen noe erfaring med holdbarheten til disse? Vil det etterhvert bli rifter/store riper på innsiden som etterhvert kan gi hull/sprekker, dersom man støvsuger metallspon, småstein, sand, osv? Eller er mine bekymringer grunnløse?

   #1
 4     0
Har nylig gått til innkjøp av Oneida Dust Deputy, versjonen i plast. Jeg har ikke hatt den i bruk lenge nok til å si noe helt sikkert om slitasje på innsiden over lang tid. Men syklonen fremstår meget robust og jeg har vanskelig med å se for meg at man ved "vanlig bruk" skulle klare å påføre innvendige rifter/hull som skulle gi trøbbel. Om de billigere variantene er av omtrent samme kvalitet tror jeg ikke du trenger å bekymre deg.
   #2
 1     0
torti313 kjøpte du den Dust Deputy'en i Norge? Hvor? Vurderer en slik selv, men sliter litt med å finne en forhandler... Gustavsen har et kit, men det er over mitt (hobby) budsjett...
   #3
 279     0
Jeg har to fra AliExpress. Bruker bare en og den har fungert fint i 1 år nå.
Modifisert og satt på en stålbøtte til en askesuger.