559    6    0  

Erfaringer med verktøyvogn fra Biltema og Jula?

 1 802     0
Må få litt orden i alt verktøyet så er da på jakt etter en verktøyvogn. Noen som har erfaringer med Biltema eller Jula sine vogner til henholdsvis 2500 og 2000 kroner? 

Trengr plass til småverktøy i tillegg til større skuffer der jeg kan legge noe av batteriverktøyet også, greit å få samlet mest mulig på samme plass.

   #1
 470     Sarpsborg     0
Jeg er ihvertfall godt fornøyd med min fra Jula, solid og skikkelig vogn meg kulelagrede skinner.
   #2
 3 082     I huset mitt     0
Et alternativ for vogner i den klassen er vel også den svarte verktøvogna fra Clas.Wink
   #4
 3 082     I huset mitt     0
Mulig, men Clas kjører stadig kampanjer enten selv eller via DNB Mastercard.Wink

Kan også være at den vogna fra Clas er verdt de extra pengene også, uten at jeg har fin-sjekka vognene fra eks Biltema eller Jula. Den vogna fra Clas gir i alle fall bra inntrykk.
  (trådstarter)
   #5
 1 802     0
Nå er ikke jeg noen storforbruker av verktøy, men ønsker å få samlet det jeg har på en plass så jeg slipper å bruke like mye tid på å lete etter verktøy som å bruke det.

Den på Jula holder i massevis for min del. Har tre store skuffer nederst hvor jeg kan oppbevare batteriverktøy og den slags, og nok småskuffer til at jeg får plass til resten av verktøyet. Prisen på 2000 er det heller ikke noe å utsette på, og ser ikke helt hvordan Clas Ohlson sin til 3000 vil være bedre med det beskjedne behovet jeg har.

Om noe så kunne jeg tenkt meg 4 svingbare hjul fremfor 2, men det gjelder de få gangene jeg har behov for å flytte på den.