16    0    0  

Former for asfaltblandingsanlegg til salgs

 14     0
Det er to typer asfaltblandingsanlegg tilgjengelig for kjøp. Den stasjonære typen sammen med den bærbare typen. De produserer begge samme type asfalt. Det bærbare asfaltverket er veldig enkelt å transportere. Den består av hovedramme og tilbehør. I motsetning til den stasjonære, vil det kreve mindre arbeidskraft å transportere den fra et sted til et annet. Den er ekstremt praktisk å bruke i motorveibygging på fjerne steder. Hovedrammen er laget av lettvektsaluminium som enkelt kan demonteres og bæres til et annet sted.

Stasjonært asfaltblandingsanlegg

Hvis du søker etter å starte en liten skala virksomhet og også er innenfor et strengt budsjett, kan du velge et brukt stasjonært asfaltblandeanlegg for salg. Du bør imidlertid sørge for at du ser på tilstanden og kapasiteten i maskinen før du tar et valg. Noen modeller koster mer enn andre. Før du kjøper et asfaltblandingsanlegg(precio planta de asfalto), sørg for at du spør eieren om prisen på service og reservedeler. Sørg for at alle ting er tydelig forklart for deg personlig.

Selv om det er mange varianter av asfaltblandingsanlegg, er stasjonære asfaltblandingsanlegg tilgjengelig for salg lett det mest passende alternativet. Det regnes ofte som det typiske asfaltbetonganlegget og kan produsere omtrent 400 tonn i timen. En annen type stasjonær asfaltblandingsanlegg vil være den semi-stasjonære typen, som inneholder alt utstyret på tilhengere og kan monteres på driftsstedet. Denne typen anlegg er perfekt for småskala veiprosjekter, men er også ideell for motorveibygging.

Mini Asfalt Trommel Mix Plant

Et miniasfaltanlegg av trommeltype fungerer på samme måte som mange andre asfaltanlegg, men det er en mobiltelefon. Den bruker kontinuerlig blanding for å generere en konsistent blanding. Et trommelanlegg sparer både plass og tid, i tillegg til at dets modulære design gjør det enkelt å transportere. I tillegg har den lav vekt pluss en kompakt struktur. Avhengig av størrelsen kan du bruke den både til kommersielle og boligapplikasjoner. Den er faktisk tilgjengelig for salg fra forskjellige produsenter.

Den unike designen er produsert mulig for sin doble trommeldesign. Den doble trommeldesignen kombinerer oppvarmings-, tørke- og blandeprosessen i en enhet. Denne doble trommeldesignen har små blandeblader som effektivt lager asfaltblandingen. Andre mini asfaltanlegg tilgjengelig for kjøp har en person blandebeholder rundt blandetårnet. Dette kan bidra til å oppnå jevnere blanding. En annen funksjon ved disse asfaltblandingsanleggene er definitivt de slitesterke bladene og foringene av kromlegering.

Cold Aggregate Batching System

Et tilslagssystem for kaldt tilslag for asfaltblandingsanlegg er faktisk en kontinuerlig produksjonsprosess som bruker en frontlaster for å gi de forskjellige typene tilslag i en tørketrommel. Aggregatmatere er dimensjonert for å tillate riktige proporsjoner og målinger av materialer å flyte med systemet. De har også fuktighetsindikatorer som kontrollerer volumet av materialer i hver søppelkasse. Materialtypene må flyte til trommelen inne i de riktige proporsjonene slik at prosessen er uavbrutt og sluttproduktet sannsynligvis vil være ensartet.

Et kald tilslagsblandingssystem er lett den vanligste typen batching i bransjen. Disse systemene vil lage forskjellige størrelser asfalt, fra fin til grov. Blandingsasfalten skal transporteres i siloer for bruk til asfaltering. Deretter oppbevares den i lastebiler for transport på asfalteringsplassen. Denne kontinuerlige prosessen reduserer hvor mye tid som er nødvendig for å blande det ferdige produktet. Prosessen sørger også for kumulative tilsetninger av fyllstoff, noe som forbedrer veiingsnøyaktigheten og hastigheten.