157    1    0  

Hvordan velge oppbevaringssystemer

 1 076     1484     0
Jeg har en litt fiffig problemstilling jeg ønsker gjøre noe med.
Jeg har haug " smågreier " som det aldri blir noe ordning på oppbevaringen av.
Eksempler kan være ulike motorsag, ryddesag og skogsverktøyfiler,  betongbor i ulik størrelse og lengde, og tilsvarende "items ".
De er for store til å passe i vanlige sortiment-skrin, og for små til å passe i vanlige plastkasser. Dessuten er det behov for å kunne oppbevare de adskilt fra hverandre, jeg har f.eks 4 ulike standarder for motorsagfiler, 4mm, 4,8mm, 5,2mm og ikke minst 5,5mm. I tillegg kommer maler, jigger, flatfiler osv osv, ja rett og slett en haug skrot som flyter rundt.

Samme med sds-betongborr. 4-14mm i en lang rekke lengder  gjør at å oppbevare dette i en haug, fungerer ganske dårlig

Jeg ser på ulike typer boxer, og tror kanskje i-boxx fra bosch er tingen. Men- de kommer jo helt tomme, og skal man kjøpe insert-settene, består jo disse av en haug små bokser, ikke lange og smale. Jo mer jeg glaner på uike ideer, jo mer usikker blir jeg hvor jeg skal gå. Ser at også Dewalt har fine kasser, men disse mangler også innredning, og jeg vil gjerne ha noe som ser litt greit ut, som kan kjøpes relativt enkelt, og ikke minst, som er standardisert over litt lengre enn 10min, så jeg må velge et nytt system neste gang jeg vil bygge ut.

Er det noen som har noen gode forslag hvordan jeg bør gå videre ? Hvem systemer fungerer for dere, og hvorfor ?
Signatur

   #1
 7     0
Du nevner Bosch i-boxx. Denne lages av Sortimo, https://www.mysortimo.no/no/, og kan kjøpes tom, hvor du så kjøper de små boksene enkeltvis.
Men avhenig av hvor stort det er det du skal oppbevare ville jeg vurdert Sortimo L-Boxx. Denne kan også leveres med bokser til "småplukk"

Du kan også sjekke ut Raaco Cary lite og Handybox, som begge er kofferter/skuffer som kan innredes etter behov. Cary lite finnes også i forskjellige høyder.

Alternativt er rimeligere løsninger fra Jula eller Biltema, men som du skriver, der er faren stor for at modellene bare varer noen få år.
Signatur