#11
 837     0
Det Er stoppanlegg på sagbordet til dewalt. De svarte til og vippe opp og ned er stoppanlegg!

   #12
 575     Litt vest,litt nord,og litt vest igjen     0
eg byde en relativt stor altan,og brukt gsb 18v til alt. selv etter 4-5000 terasseskruer så var eg ikkje gåen i handleddet. proffmaskinene til bosch er så godt balansert at den ligger som en drøm i handen Smile Men enig i at slagbor er unødvendig,og gjør maskinen tyngre. har bare brukt slagboren 2-3 ganger på battarien. er det over 8mm så er det håpløst prosjekt. da må 220v fram Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #16
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0
Oja meg, her var det masse gode svar! Takk o takk til dere alle :)

Stoppanlegg ja! Ser det nå at DE7023 har det. Glimmers! Da blir det nok et slikt bord (til tross for blodpris).

Skrumaskin ja... mange gode forslag! En ren skruautomat blir kanskje litt overkill, men en skrumaskin som også kan brukes som automat, ja det kan kanskje være noe? Surfer litt rundtomkring på Bosch-sidene, og ser litt på denne skrumaskinen sammen med denne automaten. Ser Essve har terrasseskruer på bånd...? Såvidt jeg klarer å se så skal dette være en god match; både turtallsområde og skruedimensjoner ser bra ut, eller? Da får jeg kabel å forholde meg til, men det er igrunnen helt greit. Vekt totalt blir under 2 KG uten skruer. Rimeligere blir det og. God løsning?

Eller det Kreg-greiene... Det så jo luddig ut det. Litt dyrt, men sum summarum småpenger i.f.t. alt annet. Lurer på hvordan hastigheten blir på en slik skruing... Her må en jo forborre uansett om man vil eller ei, men det bør kanskje gjøres uansett? Hadde tenkt å bruke bord som er varmebehandlet, f.eks Møre Royal.

EDIT: Fant denne lenken.  Ser jo bra ut det da.
Det var da pogger og. Da får jeg enda fler alternativer  Wink
Signatur
   #17
 1,016     Hosle     0
Synes dette begynner å ta av mht at det skal bygges en terrasse og en bod. Start med det viktigste og supplér etterhvert som behovet melder seg.

  (trådstarter)
   #18
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0

Synes dette begynner å ta av mht at det skal bygges en terrasse og en bod. Start med det viktigste og supplér etterhvert som behovet melder seg.

Gledesdreper  Tongue ;D
Signatur