#31
 38     Aurskog     0
Festool Dykksag, Kjempefornøyd med min!
Signatur

  (trådstarter)
   #33
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0
Etter å ha tygget litt på tidsbruk og energibruk (med å bruke en Bosch 2-26 SDS til å lage hull i vår 42 cm vegg, det tar endel tid...), kom jeg til at den borhammeren med SDS Max fra Biltema er grei å ha til de tyngste jobbene (hulltaking i vegg og fjell/granitt). Den har jo faktisk 10Nm mot Bosch-en sine 2,6Nm. Har ikke fått lekt meg med den ennå, men flere her på forumet har kommet med overraskende gode tilbakemeldinger på den  :)
Så gjenstår det å finne noen gode borer til den også.
Skal bore en god del hull i granitt, til feste av stolpesko og armeringsjern. Men litt usikker på dimensjon. 26mm, kan det høres fornuftig ut mon tro? Noen som vet om hvor en finner skikkelige bor (a la Hilti) med dobbelkrone og 30-40 cm lengde til "edruelige" priser?

Har kjøpt en god del Hilti dobbelkronede vanlige SDS bor fra ebay.de til hyggelig pris, men utvalget er lite med SDS Max (i kombinasjon med å få de til å sende til Norge).
Signatur
  (trådstarter)
   #35
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0

Kjenner du eller andre her til de merkene bor de har på toolstop?  Bosch, Faithfull, Irwin, Makita? Jeg kjenner egentlig bare til Hilti og Biltema.....  Cool
Signatur