#14
 143     0
Hei,

Ny på forumet men har sniklest en stund. Vil bare tipse om At Hitachi sin 21 graders rundhode spikerpistol er på tilbud hos prishammeren.dk til 1990 danske (inkl mva som de trekker fra og legger på norsk i stedet). Dette er vel en av relativt få rundhodepistoler som er å få tak i på gass.
Billigste jeg har funnet denne ellers er ca 2800 på toolstop.co.uk, og USD 299 på Amazon.com, men da må man evt kjøpe ny lader her. Jeg betalte oppunder 2400 norske med frakt og mva. Da fulgte det til og med en gasspatron i kofferten. Ikke verst.

Har hørt både og om denne pistolen, men jeg er ihvertfall fornøyd så langt etter litt småtesting. Tenkte faktisk å bruke den på kledning selv om det ikke anbefales med pistol. Ihvertfall en fordel at den tar runde hoder og ser at det skal være mulig å få tak i nesestykke til den også.

Løp og kjøp, eller ikke. Jeg gjorde det ihvertfall:-)

http://www.prishammeren.dk/shop/hitachi-soempistol-gasdrevet-2400p.html
   #15
 1,596     0
Fikk faktisk anbefalt å bruke gasspistol på kledning av en byggmester, nettopp fordi den skyter med samme kraft på hvert skudd. En kompressor ville gi et mer ujevnt resultat i følge ham...

Må si at denne Hitachien frister! Men jeg sliter med å få en skikkelig oversikt over hvilke størrelser og typer av både spiker og pistoler som passer til ulike oppgaver. Skyte kledning, f.eks?
   #16
 282     Rogaland     1
Hei, folkens! Bumper denne tråden littegranne for å spørre:

Ser at dere disktuerer vinkling på spikerpistol. Jeg vurderer å kjøpe Bostitch F21PL etter å ha lest mange anbefalinger av den her på forumet. Men er det sånn og forstå at 21 graders vinkel er uvanlig i Norge og dermed vanskelig å få tak i spiker?

Jeg orker ikke gjøre meg avhengig av å kjøpe dyre spiker i spesialbutikker eller over nett. Jeg vil aller helst kunne kjøpe dem billige på Biltema, Clas, Jula, etc. Hva slags vinkel bør spikerpistolen håndtere da?

Ser forøvrig at Clas har 21 gr spiker, vil de passe? http://www.clasohlson.com/no/Spiker/Pr408105000

   #18
 282     Rogaland     0
Ok, hvor får man tak i gode spiker, da? Bortsett fra å bestille fra utlandet?