#31
 4,110     Akershus (Follo)     0
Takk for det Gøffe.
Det ser ut som det er mange her omkring som tar på seg printjobber.
Signatur

   #32
 4,110     Akershus (Follo)     0
Da har jeg prøvd å få vitale deler printet i ABS (som tåler mer temperatur enn PLA) gjennom 3Dhubs.com.

Jeg valgte "Hansen's Hub": https://www.3dhubs.com/service/204793
Og det ble fantastisk bra på alle måter. Ikke bare det, men delene var klare til avhenting etter ca. 7timer.
Det er nok en kombinasjon av en veldig god printer og en som virkelig kan utnytte den. Anbefales.


Signatur
   #33
 419     0
Siden det er en 3D tråd her, så drister jeg meg på om noen kan gi meg en evaluering av en 3D printer jeg så på Tek.no / Kickstarter i forhold til hva dere som kan dette skikkelig mener om det. Jeg har ingen erfaring, utenom det jeg har lært meg på nett,
3D printeren er under finansiering på kickstarter, lurer litt på å slenge meg på, jeg har siklet etter en 3D printer en stund nå, men ikke helt kunne rettferdiggjøre kostnad vs bruk, men denne har større muligheter.
Her er printeren: tek.no og kickstarter.
Spørsmålene er, har den stor nok arbeidsflate, og det andre er de materialene som brukes er de "godt nok" for amatørbruk.
Virker fristende å investere i den, selv om risikoen for å tape investeringen er noe høy.
   #34
 4,110     Akershus (Follo)     0
Arbeidsflaten er jo veldig liten. Men kan de selge den for den prisen så er det jo en grei sak å prøve seg med.
Føringene ser også tvilsomme ut. Det blir endel bøss på og rundt en slik skriver, og det ser ikke ut som de har gjort noe for å holde det ute av føringene. Så det tar nok ikke lang tid før den må plukkes fra hverandre for rens.
Vent heller til noen av guruene på Youtube har testet den,
Signatur
   #35
 3,591     1
Virker fristende å investere i den, selv om risikoen for å tape investeringen er noe høy.

Njaa... Før de startet "crowdfundingen" for å få ressurser til å utvikle dette innovative produktet hadde de jo klart et operativt eksemplar for å kunne lage reklamefilmene. Maskinen er utviklet, klar til salg.

Det er lenge siden crowdfunding gikk over fra å primært være en håndsrekning til et fattig med kreativ og iderik utvikler, som ikke hadde midler til å få prøve ut sine innovative ideer, til å primært bli en markedsførings- og salgsteknikk som spiller på folks forestillinger om det ressurs-svake geniet som bare trenger en hjelpende hånd fra godhjertede idealister. Og reklamen spiller på dette med at 'Du er av de første, du er ekslusiv!'. Men du tar heroiske risikoer:Hvis ikke du får dine venner til å slutte seg til, da kan det hende det ikke blir noe av. Så få så mange som mulig av dine venner til å binde seg til å kjøpe det. Vi holder leveransene itilbake i et halvt år for å holde spenningne og din frykt for å tape pengene dine, så du gjør en ekstra entusiastisk reklamejobb for oss...

Jeg har sansen for den idealistiske ideen bak crowdfunding. Men når projektet lanseres med et ferdig utviklet produkt og en hel-kommersiell reklamefilm der det demonstreres, da føler jeg ikke at jeg svikter noen ansvar for å støtte innovative ideer om jeg kjøper til ordinær pris framfor å binde meg et halvt år på forskutt til et særlig introdusjonstilbud - i crowdfudning kalt en "pledge".

Dette produktet presenterer seg som det aller første fra et nystarted firma med to ansatte. Ikke tale om! Her inngår det så mange ulike teknologier at det ikke er på tale at to mann (begge med tilhold i Kina) har utviklet hele designet, laget en prototyp for hånd, produsert proff kvalitet (og veldig amerikansk stil) reklame og fått etablert markedsføringskontakter i Walnut, CA... Dette står det et større, ressurssterkt (og trolig kinesisk) firma bak, som har gitt to av sine ansatte roille å framstå som et nystartet lite amerikansk gründer-firma, for å gi det rette imaget for crowdfunding-stil markedsføring/reklame. Jeg gjetter på at det tar ganske kort tid etter avslutting av crowdfunding-prosjektet før det lille tomanns-firmaet blir kjøpt opp av en industri-gigant, og de to gründerne går tilbake til sine gamle jobber i nevnte industri-gigant, inntil de på nytt får i oppdrag av ledelsen å stå fram som ressurssvake nyskapere som må ha hjelp fra vestlige idealister for å markedsføre et nytt produkt.

Produktet kan være godt, det. Men vurder det som et industriprodukt, ikke som et crowdfunding-prosjekt.
   #36
 419     0
Einar, ja der sier du noe..vil og tro spesielt det når det er fresing som er involvert i dette.
Sikkert noe som tilsier at man bør vente på versjon 2. Prototyper er "alltid" belemret med slike problemer.
Dog så er det slike duppedingser som virkelig får det til å klø i fingrene.
Arbeidsflaten er vel kanskje den største bekymringen her, noe av det jeg har i tankene tror jeg vil kreve en del større arbeidsflate enn det som er her..