2 573    9    2  

Hvilken støvsuger skal jeg kjøpe

 171     1
Skal ha meg en ny støvsuger som tåler det meste. Det er for altmulig bruk. Den skal kunne suge vann, støv fra sparkel, sand og snåstein. Kort sagt det meste. Helst uten papirposer. Vil helst ha en beholder som en tømmer. Den skal være for 16Ah. Med forskjellige munnstykker, og gjerne litt lengre slange. Hva finnes.

Lokje

   #2
 5 332     Tromsø     1
Nilfisk Alto koster fort to-tre ganger så mye som en Biltema, men det er den verdt pga mye lavere støynivå.
Signatur
   #3
 106     Karmøy     0
Har denne fra Biltema og er særdeles fornøyd, brukt den både til tørr og våt suging på flere store prosjekter.
Bruker poser når det er tørr suging og den tar alt som bare det og avgir ikke mye støv for å være en industrisuger.
Pris og produkt : terningkast (sterk) 5
   #4
 1 842     Sørlandet     0
Bruker foma våt/tørrsuger i min jobb som betongkutter. Den tåler alt, men koster vel deretter. Hatt denne i 5år og da var den allerede arv fra en som heller ikke tok særlig vare på den. Den har til og med blitt tørrsugd med uten filteret i mange ganger. Poseløs og forresten.
   #5
 5 979     Finnmark     0
Har bestandig tenkt at støvsuger er støvsuger, men nå med litt mer bruk så er poenget til KjellTS en av viktigste faktorene :
Støynivå på støvsugeren......
Skal hvertfall selv test dette før kjøp av neste garasjesuger.....
Signatur
  (trådstarter)
   #6
 171     0
Ja glemte jo det med støynivå. Vil ikke ha en motor som bråker som ett jetfly. Glemte også at sugeevnev er også viktig. Vil jo heller betale mere for en god suger.

Lokje
   #7
 6 585     Akershus     0
Har også den fra Biltema. Funket greit en liten stund, men så veltet den. Etter det bråkte den enda mer enn opprinnelig og det kommer støv ut av toppen når den slås på.. Jeg har tenkt vel og lenge på å fikse den, og har til og med fått flere gode tips her inne. Men enda er det ikke gjort noe som helst Smile
Signatur

   #9
 1 074     1484     0
Jeg gjorde en grundig research i fjor høst, de "billige " som finnes på Biltema, Clasohlosn, Bauhaus osv har ofte god sugeeffekt, men svært korte slanger. Siden skjøteslanger uforholdsmessig mye, valgte jeg en modell med den lengste slangen jeg klarte finne. Avtappingskran er også kjekt, om maskina brukes til vannsøl. Mulighet for luft-puls for sjokkrengjøring av filteret er også en lur ting, om man suger mye finstøv ( jeg gjør det, og ville ABSOLUTT ha denne funksjonen.. )

Av de vanlige konsumentmerkene Foma, Kärcher og Alto ( Nilfisk ) var det Alto som falt best ut for meg, men Kärcher modellen var i praksis ganske lik, men hadde kortere slanger ganske konsekvent på sine modeller.
Signatur