1 658    8    0  

Verktøyskap, jula sitt noe å satse på?

 525     0
Starter å få en grei samling verktøy hjemme, men disse blir oppbevart helt tilfeldige steder ofte, ettersom jeg ikke har noen plass til de, vurderer derfor ett verktøyekap så jeg kan ha litt orden og system i det også.
Noen som har noen tanker om http://www.jula.no/catalog/bygg-og-maling/oppbevaring/oppbevaring-av-verktoy-smasaker/verktoyskap-og-vogner/verktoyskap-660026/
Tenker da kjøpe det overskapet også...

Eller noen andre til lignende pris?
Signatur

  (trådstarter)
   #2
 525     0
Var å fingra på det litt i stad, virka solid, skuffene var litt slarkete når man brøt litt sidelengs på de, men virket stabile når man dyttet de ned, som jo tross alt er det som er viktig.
Men har virkelig ikke peiling på slikt, så jeg vet ikke, men det virket solid nok til mitt bruk. Men skulle hatt noe erfaring over tid også, at det virker solid nå betyr ikke at det er solid om 2 år Smile
Signatur
   #3
 544     Nedre Romerike     0
Jeg handler ofte hos Jula men kombinasjonen Hard Head og stål unngår jeg. Basert på feilkjøp av hjulkryss, hullsag, og to, tre til. (Fugesettet funker men det er plast alt sammen.)
  (trådstarter)
   #5
 525     0
Må ha mer plass enn overdelen, har en del større verktøy også som ikke får plass i de vanlige, små skuffene, som driller, fugepistoler osv.

Underdelen på clas ohlson koster jo ca like mye som hele settet til jula, pris teller tross alt det også. Skal tross alt ikke drive ett verksted men oppbevare verktøy Smile
Signatur
   #6
 1 061     Jevnaker     0
Regner med at kvaliteten på over-og underdelen er rimelig lik så da regner med at underdelen er brukanes også.
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 525     0
Joda, men på Clas Ohlson blir prisen 4700, på Jula 2700, altså, en egentlig betydelig forskjell...
Signatur

   #8
 1 061     Jevnaker     0
Relativt betydlig det ja Tongue Jeg har ikke sett på kvaliteten på Jula sin, men hvis det er i nærheten av Clas'ern så er det bare å handle. Dra begge steder og sjekk kvalitet så finner du ut det.
Signatur