#11
 1     0
Anbefaler T. Sando Bygg AS.
De bygger Sandshornet for oss i Akershus. Holder tidsplan og har vært fin å kommunisere med så langt. 2 måneder til ferdigstillelse...

   #12
 543     Asker     0
Hmm, jeg kjenner ikke igjen den kritikken som gis av Bygg Fokus ( tidligere Eiker Eiendom ).

Gunnar som var min selger/søker, har hele veien gitt meg en trygghet og vært ærlig. Ja, sikkert noe vi pratet om og som vi felles misforstod hverandre. Men både jeg og de var enige om at den skrevne kontrakten var gjeldende for begge. Det som ikke stod der, var ikke gjeldende. Det var noe småting som jeg mente jeg hadde bestilt/avtalt underveis som da ikke kom i kontrakten ( som jeg underskrev ) og synd for meg, men da var ikke det en del av leveransen.

Jon som var byggeleder / eier, og jeg hadde en veldig enkel forståelse av at endringer og ting vi snakket ble sendt skriftlig og innført i kontrakten eller endringsmeldinger. Så langt jeg kan huske, så ble alle ting som vi gjorde på denne måten utført etter avtale. Det ble noen mailer frem og tilbake og mange telefoner fra min side. Men det ble alltid fulgt opp.

Jeg og Mollerstrom bygde jo samtidig og vi delte litt på de samme snekkerne i perioder. Og vi hadde begge noen "småproblemer" underveis. Men jeg hadde aldri noen problemer i å rydde opp i mine. Men jeg var alltid påpasselig med skriftlig og saklig fremlegg, og Bygg Fokus og jeg ble alltid enig om retning eller fremgang på disse tingene.

Nå har jeg bodd et drøyt år i huset, 1 års befaringen utført og jeg sitter igjen med et helhetlig inntrykk av et flott hus, utført med godt arbeid! Og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ville ha brukt dem igjen, om jeg skal bygge en gang til.
Signatur
   #13
 5     Akershus     0
Ja det er en del som er heldigere enn andre Smile Jeg sittter igjen med en god del arbeider fra ettårsbefaringen de ikke har utført ennå 5 måneder seinere, noe de skulle gjøre med en gang. Naboen bygget råbygget med byggfokus og de er glade de ikke gav dem mer oppdrag enn dette grunnet en hel del trøbbel.

Jeg gjorde og alt skriftlig med endringer og bestillinger men de bommet på dette i alle fall og mente at JEG borde fulgt opp at de leste HELE mailen min og ikke bare halve mailen på bestillingen..... noe så dumt å si som forklaring har jeg aldrig hørt førut.

Som sagt du kanskje er en av de heldige men utifra mine erfaringer er Gunnar helt topp og prosjektleder Jon og eier noe helt annet.
   #14
 2     0
Til dere som ikke hadde ferdigstilt bygging med Byggfokus; hvor fornøyde er dere nå? Vi hr vært i dialog med en veldig tillitsvekkende selger fra Byggfokus hokksund, men blitt litt usikker etter å ha lest denne tråden..?