#21
 817     Haugesund     0

Husker ikke helt... Mener grillpannen kostet ca 900 mens stekepannen kostet rundt tusenlappen... Pleier ikke å ha våre i oppvaskmaskinen vi heller, selv om det sikkert går an...



Hvis designet betyr noe, så kan det vel aksepteres at du kjøper en stekepanne som koster dobbelt så mye som den norske dersom den gir like godt stekeresultat.  Tror ikke at Høyang har grillpanne.

   #22
 244     0
har en panne fra : Jamie Oliver by Tefal , suveren på steking, og belegget holder seg der det skal være- i panna! et lite problem er det alikevel da den er blitt litt bua (sterk varme ? ), slik at den reiser seg litt på mitten men ikke værre en at det funker greit nok.
har hatt mange panner før, bla fra polaris, som mister belegget alt for fort.

har foresten også en jernpanne fra høyang-polaris i skuffen som vi bruker minst! 1 gang i året!!!  fint til de høye biffa!!  Wink
   #23
 817     Haugesund     0
Stekepanner til daglig bruk skal ikke ha belegg. De egner seg kun til å steke egg i ( men ikke bacon ) når de er nye.

  (trådstarter)
   #29
 22,342     Akershus     0
Det eneste jeg irriterer meg litt over med billige steke panner, er at godset i dem er litt for mykt, og det ofte blir kast/bulker i steke panna.
Kona kjøpte en liten stekepanne til 20 spenn på Ikea, etter min mening var det 20 kr for mye. Den sto å vippet på plata og veide 10 gram.
  (trådstarter)
   #30
 22,342     Akershus     0

Kun god gammel jernpanne som gjelder! Ulempen er at man nesten ikke får tak i det lenger. Fordelen er også at panna bare blir bedre og bedre jo mer man bruker den
Stek på moderat varme med ekte meierismør. Ikke noe problem å steke alt fra pannekaker til fisk i en slik panne.
Maten smaker dessuten langt bedre enn i en teflon-palmeolje marinade..
Jeg har en slik gammel panne i skapet som jeg ikke bruker. Det var problemet med vasking. Jeg har hørt man ikke skal bruke såpe på disse, og da er det ikke gøy når pannekakene smaker fisk. Jeg skal prøve denne til kjøtt om en dag eller to og se om det funker for meg.