#111
 627     Tromsø     0
Hvordan går det med rotortiltprosjektet? Det er laber aktivitet her. Hadde start på gravern her for litt siden og gravde frem postkassestativet og skrapte is Smile

Liker videoene dine.. Har lyst til å begynne med slikt selv, men må nesten kjøpe et kamera og en pc som takler videoredigering.. Regner med at du har sett Andrew Camarata på youtube. Om du ikke har det anbefaler jeg å følge han. Mye samme type videoer som du har..

https://www.youtube.com/channel/UCUujfNBK9uv3cIW-P5PX7vA/videosITW
  (trådstarter)
   #112
 299     H-Fest     0
Må vi snakke om det rototilt prosjektet:P
Neida det utvikles hver dag, kanskje ikke fysisk men det kvernes på oppi knollen, så har en liten plan om å sette igang med det etter kubotaen er ferdig.

Men jeg tror jeg snart er mannen med 1000 prosjekt og alt for lite tid, og kommer jeg noengang ovenpå finner jeg på noe nytt:-S
Det er også derfor jeg heiv meg på video prosjektene mine, da kan jo familien min se meg på film om ikke annet Laughing
Neida er ikke så ille håper jeg, Andrew var faktisk hele grunnen til at jeg begynte med det, har sett nesten alt han har laget, og fant ut med meg selv at det var jo litt kult å ha en film av alt man gjør, jeg gjør jo ett eller annet hver dag nesten som er innen for sjangeren han legger ut.
Og da trenger jeg heller ikke huske å ta bilder av alt om kameraet surrer konstant:))
Selve filmingen er greit det tar ikke mye ekstra tid, etterarbeidet tar en del tid.

Ang utstyr trenger man ikke rare greia, pc'n jeg bruker er vel 10år ++ har en gopro 3 fra før og kjøpte en gopro 7 white for en stund siden, har også en gammel canon HF200 fra når ungene var små, den gir ganske god lyd på opptaket som pluss.
Redigerer i gratis programmet shotcut som er enkelt og bruke.
Erfaringer med mine maskiner -  - ITW
Her er oppsettet i dag, fikk en gammel kompressor fra brannvesenet i byen, og som skrotnissen man er kunne jeg ikke si nei til noe gratis.
Den er fra 1979, har 54timer på telleren så er nesten ubrukt, men jeg klarte ikke å få diesel fram til dysene i dag når ejg prøvde å starte så må fundere videre på den i morgen.
Om ikke annet har jeg fått ett kjempe stort batteri om jeg ikke får den igang:D
ITW
  (trådstarter)
   #113
 299     H-Fest     0
Fikk noen spørsmål hvordan jeg bygget om min lille Kubota U10-3 til dobbelvirkende hydraulikk uttak så ligger en ny video på youtube kanalen hvor jeg viser hvordan jeg utførte det.
Samme prosedyre gjelder også for Kubota U008.


ITW
  (trådstarter)
   #118
 299     H-Fest     0
Da blir svivel til rototilten bestilt slik at jeg får uttak under rotor til gripeklo.
Ble denne saken som ikke bygger så veldig, så jeg regner med å få plass til 90 grader i 3/8 og rotor inni giret.
Den jeg bestiller bygger kun ø68 og giret er ø98

Erfaringer med mine maskiner -  - ITW