ITW
  (trådstarter)
   #121
 298     H-Fest     0
Da har jeg fått testet MF165'n skikkelig å fikset litt mer på den, ser ut til at den blir i største laget for innkjørselen min så blir nok å beholde MF240'n istedenfor.

Klarte også å miste ene Gopro'n i fresen det gikk ikke så bra:P


ITW
  (trådstarter)
   #127
 298     H-Fest     0
Ble en ny maskin på tunet, etter å ha sett for mange youtube videoer der man ser skid steer maskiner i drift har jeg funnet ut at jeg også måtte ha en sånn.
Så når det kom en til salgs her i nærheten dro jeg å kjøpte den.

   #128
 10 370     Akershus     0
Hva er egentlig tanken med en sånn bobb, fremfor en leddet minilaster? De laster jo mindre, veier mer, og ødelegger underlaget?
Signatur
ITW
  (trådstarter)
   #129
 298     H-Fest     0
Har ikke prøvd noen minilaster noengang, men min første tanke er at bobcat er mye kjappere og mer stabil?
For nå har jeg jo ikke kjørt noe med bobcat heller Laughing

Mitt valg for bobcat var rett og slett prisen og at den var rett i nærheten.

Men det er sant som du sier minilaster har mer i løftekapasitet i forhold til kilo og den har ingenting på en plen å gjøre.
   #130
 5 054     0
Eg kjøpte ein kompaktlaster (New Holland LS180) ført og fremst fordi den den snur på ein femøring og er under 2 m høg (har eit par rom som har under 220 cm åpning). Har stort sett betong eg snur på og grus utanfor snuing går fint.

Denne løfter 1 tonn vel 3 m opp og er rundt 3 m lang uten redskap, men den veg 3500 kg og har ein motor på 65 HK så det er kraftig krabat.

Minilaster har eg sett på, men ikkje funne dei brukande til mitt formål da dei blir for høge, for lange, og krever mykje plass for å snu.