#131
 10 241     Akershus     0
Noe mer plass tar det jo å snu en leddstyrt, så på veldig trange plasser vil jeg tro Bob har noe for seg. Min avant 530 løfter også rundt et tonn, men har 28 hk motor og veier 1500 kg. Riktignok bare 2,8 meter. En skal nok ha hue med seg med så mye vekt så høyt oppe.
Signatur

   #132
 4 912     0
Fordel med ein slik du har er jo at den kan fraktes bak ein bil.
Men skal ein bruke den sjølv ute er nok for dei fleste ein traktor et betre alternativ (som eg har 3 av...)
ITW
  (trådstarter)
   #135
 290     H-Fest     0
Da har jeg vært på Norges 4 største øy og jobbet litt, her skulle kunden ha gravd ut for ett tilbygg på huset.
Ettersom tilbygget kom høyere opp enn kjelleren på eksisterende husdrenerte vi veggen som fikk tilbygget nå slik at det ikke blir ett problem senere.
Ute på en øy er det ikke lett å få tak i utstyr eller masser så singel ble sendt ut i sekker.Ble en lang video da det var 3 dager med jobbing, men tror ikke den nådde å bli veldig kjedelig?
   #137
 10 241     Akershus     0
Har du tips til noe saklig program å redigere film med?
Signatur

ITW
  (trådstarter)
   #138
 290     H-Fest     1
Jeg bruker sålangt shotcut, gratis program helt ok å redigere med.
Ser ett stort minus med det og det er at det lar deg ikke flytte flere klipp, så om du fjerner et tili i filmen må du trekke ett og ett klipp for å lukke tomrommet, det er litt kjedelig når man skal kutte litt når man ser gjennom.

Så regner med jeg må invistere noen kroner i Sony vegas som jeg har brukt tidligere og var veldig godt fornøyd med, men en så lenge duger shotcut helt greit.
ITW
  (trådstarter)
   #140
 290     H-Fest     0
Har ikke nådd å bygge vidre på den hjemmelagede rototilten, men var nødt å sveise opp rotatoren litt bedre ettersom jeg bare hadde sveiset den lett sammen siden den skulle fra hverandre igjen.
Så da ble det litt sveising før jeg tok den ut i arbeid igjen.