15 431    21    0  

Utleie-leilighet: størrelse og pris?

 100     Sigdal Kommune     0
Er interessert i å høre hva andre tror de kan ta i leie pr mnd, med eller uten strøm. Og hvor de bygger i landet! ;)

Vår utleieleilighet blir på ca 62 m2 med 2 sov og vi bygger på tjukkeste bondelandet i kommunen Sigdal, Buskerud. Det blir vannbåren oppvarming også i kjeller. Skal prøve å legge ved plantegning.

Aner ikke hva vi kan ta i leie når vi er ferdig med bygging men håper vi kan spe på lånet endel og ikke minst snyte litt på skatten med god samvittighet Wink
Signatur

   #1
 2 174     Oslo     0
Ikke så relevant for sammenlikning, men hadde denne utleieleiligheten ligget her jeg bor på Grefsen/Kjelsås i Oslo hadde den gått for 10.000/mnd + strøm (minimum!).
  (trådstarter)
   #2
 100     Sigdal Kommune     0
hehe ja ikke sant, vi bygger nok helt sikkert på feil sted i landet med tanke på inntekter i utleiedel Wink regner vi kan ta ca halvparten av det du forslo.

men så sparer vi jo på selve bygginga da, ser litt av noen monster-busjett her inne.. vårt ligger foreløping på 1,3 mill med slingringsmonn opp til lånet på 1,5 hihi.
Signatur
   #3
 157     0
Vår utleieleilighet blir på 82m2, med 2 soverom. Skal bygge i Ålesund, litt i utkanten/på landet. Vi kommer til å ta 5000,- eller 5500,- +strøm. Internett er med i leien.


Edit: Og det jeg glemte å skrive var at det er lurt å titte på Finn.no og i lokalavisene for å se hva andre tar i utleie i samme område Smile
  (trådstarter)
   #4
 100     Sigdal Kommune     0
har kikket på finn.no men ikke store utvalget i Sigdal hehe. Men får jo sånn ca priser rundt omkring ja! men iblant er det vanskelig å tolke disse annonsene gitt, mye lureri  ;D

Neida, skal bli interessant å se hva folk er villig til å betale for ny utleie-leilighet når den tid kommer Wink Spesielt siden de ikke gror på trær her i bygda.
Signatur
   #5
 107     0
Drømmer om å bygge hus med utleieleilighet.
Her kunne man nok  tatt 7000. Bor på et tett tettsted i utkanten av Akershus, med stadig økende utbygging, men likevel ingen mulighet for å kjøpe seg bolig uten å legge ut for bortimot to mill.
   #7
 754     Stavanger     0
Ta heller for mye enn for lite, er vanskelig og gå opp i leie hvis det skulle skje noe :)
Eneste bra med leietagere er leien dem betalel..!
Signatur

   #8
 1 943     0
Fordelen med å ha ei meir moderat husleige er at folk er meir fornøgde og er dermed meir stabile. Det er stress å stadig ha innflytting / utflytting og måtte stadig leite etter nokon som vil leie. Kan også skje at leiligheten står tom ein månad eller to og det taper ein jo på Smile
   #9
 943     0
Hei.

Har ei leilighet på Gjøvik,10 min fra sentrum 65 m2 to sove rom.
Tar 4500kr pr mnd pluss strøm.
Den var ferdig i 05 så den har bra standard.
Signatur
   #10
 142     Oslo     0

Fordelen med å ha ei meir moderat husleige er at folk er meir fornøgde og er dermed meir stabile. Det er stress å stadig ha innflytting / utflytting og måtte stadig leite etter nokon som vil leie. Kan også skje at leiligheten står tom ein månad eller to og det taper ein jo på :)


Enig. Vi har hatt leieboere de siste 5 årene og i starten tok vi 14k, i dag tar vi 10k fordi vi er så fornøyd med de som bor her, og ikke orker tanken på å finnen noen andre å "dele" hus med.

Selv om dette er -meget- rimelig er det verdt det, man skal jo faktisk bo sammen også. Det er snakk om en leilighet (150kvm) i 2-mannsbolig i Oslo.