#51
 12     Vestlandet     0
Heisann.
Jeg har et hus der jeg ønsker å installere et brannvarslingsanlegg (evt kombialarm). Problemet mitt er at det er trukket kabler til kun et punkt i første etasje og et punkt i andre etasje. I andre etasje kan jeg utvide selv pga tilgang fra loft, men i første etasje (der soverommene er) er det altså bare ett punkt. Det jeg ønsker er en kablet serie (også helst på 230v) på punktet i 1 etasje og punktene i 2.etasje, samt en trådløs serie på de rommene i 1.etasje hvor det ikke er trukket kabler.
Jeg lurer derfor på om noen vet om en sentral hvor man kan koble kablede og trådløse detektorer sammen?

Innspill mottas med takk:)

Tommy

   #52
 3     0
Jeg ønsker en trådløs sentral som oppfyller følgende (blåser i diverse myndighetskrav):
- en sentral som kan gi oversikt over at alle alarmene fungerer, varsler ved dårlig batteri, varsler hviken alarm som har utløst.
- trådløs kobling mellom alarmene
- batteri i hver alarm
-mulighet til å koble til minst 10 alarmer

Finnes det noe slikt?
   #54
 352     0
Anbefaler ja-100 fra Noby. Har montert noen av disse nå og de fungerer bra. Finnes både trådløse og trådbunende detektorer. Eneste minuset pr nå er at branndetektorer med sirene kun varsler lokal alarm slik at man bør ha ettpar sirener utenom som varsler uansett hvilken som går i alarm.
De har også altmulig av forskjellige typer detektorer, vannlekkasje, pir med kamera, temperatur i rom osv. Vet ikke om de selger til privatpersoner da vi kun kjøper gjennom firmaet jeg jobber.
Signatur