2 150    14    1  

Innbruddsalarm uten abonnement

 94     Haugesund     0
Den beste løsning tror jeg må være alarm med høy sirene kombinert med mye lys. Gjerne blinkende lys på utsiden av huset.

Hvor får jeg tak i en slik løsning? 

   #2
 2 045     0
Du kan jo ta en sveip over det som tilbys hos Alibaba, eBay, Aliexpress, Banggood, og lignende. Prøv å søk etter "alarm system home security"

HSt
   #3
 27 650     Lillestrøm kommune     0
iAlarm.no leverer alarm uten krav til abonnement
   #5
 236     0
Ta en kikk på noby.no. Der er det litt forskjellige alternativer. Kan være lurt å tenke brannvarsling i samme slengen, og så legge det opp med oppringing til egen mobil.
   #7
 187     Kristiansand     0
Jeg har bestemt meg for å bytte ut de brannvarslerne jeg har med noen fra Jablotron for å sette sammen et Jablotron-100 system for også å integrere med innbruddsalarm. Motivert av at dagens brannvarslersystem kun gir indikasjon på at en av de 12 brannvarslerne i huset har slått ut uten å indikere hvilken av dem. Dvs jeg har ikke alle 12 operative, et par av dem har stått flere år gjennom totalrenoveringsperioden og samlet byggestøv og utløses uten grunn så de er demontert, og jeg stoler dermed ikke fullt og helt på de resterende. Og ikke hadde jeg kjøpt inn alle varslerne heller så uansett måtte jeg kjøpe inn flere nye, og da er ikke steget så langt til å skifte ut alt.

Ett eller annet abonnement-basert vendor-lock-in system er hinsides uaktuelt. Jeg undersøkte ganske mye for en stund siden for å finne et system og landet da på Jablotron som produseres av et tsjekkisk firma som produserer et stort utvalg av forskjellige enheter og moduler som kan kombineres som man vil og har mulighet for integrasjon mot andre systemer også. Og de hadde noen brukerpanel som så brukbare ut.

Innbruddsalarm uten abonnement  - 13820_maxi.png - Kullgutten
Jeg skal ha alt kablet selvfølgelig, og ønsker å kunne integrere med KNX slik at hvis en alarm løses ut så skrus alt lys på i hele huset, ventilasjonsanlegget stenges ned, ringer telefonen min, sender sms til naboene (som er villige til å motta) etter en tid hvis ikke alarm blir avslått, osv og så langt jeg har undersøkt skal jeg kunne gjøre slikt med jablotron-100. Det er ikke så vanlig system her i landet, men det finnes noen få referanser til brukere her på forumet som har og de sier at de er fornøyde.

TBL
   #8
 175     Lørenskog     0
Har Verisure alarm idag. Har tenkt det neppe er behov for vektertjenesten, men ikkje tatt skrittet ut.
Det som er fordelen er at Verisure har et alarmpanel, og RFID brikker som er diskret, og ser fint ut.
Bruker bedbånd, i tillegg til innebygd GSM. Men, koster ca 4500 kr pr år.

Idag kom App Security AS på døra. De leverer anlegg for 399 pr mnd. Ved å betale i 6,5 år er anlegget nedbetalt. Det er med alarmsentralt, men uten vekteruterykning.

Kva for kostnader må forventes å kjøpe eget anlegg?
3 dører, 2 bevegelses sensorer, 2 røykvarslere og ein sirene?
Ser for meg det ikkje koster meir enn 8-9000 kr for eit slikt anlegg ved reint kjøp?
TSt
   #9
 8 813     0
iAlarm.no er en annerkjent leverandør. Den som står bak det startet med Varslingsystemer på 1970 tallet.
   #10
 1 479     0
Har du sjekket prisene hos Verisure?
Vi har husdyr og ønsker også derfor ha vektertjenesten. Betaler vel omtrent som du.