#21
 3 708     Ringerike     0

Jeg er ikke så glad i dem. Det blir en siste utvei. Tørkingen har en mindre kapasitet enn en vanlig tørketrommel.


OT: Enig, ikke glad i den løsning etter å ha prøvd 2 typer, for lav tørkekapasitet til å vaske full maskin og greit å tørke 1. vask mens en vasker 2. vask (tidsbesparende) Men plassbehov og hvor få en er i familien kan endre på dette.....
Signatur

   #22
 134     0

Det forslaget var også veldig fint! Einaste å pirke på er at ein må stå i døropninga når ein skal fylle i og tømme vaskemaskina. Ikkje store problemet, men det er nå ein liten ting da. Dersom eg dyttar vask/skittentøy ut døra og inn til teknisk forsvinn jo dette problemet, og eg kan ha lengre benk på badet.Ja, du får jo ei dør på veggen ved siden av vaskemaskina. Jeg tenkte ikke på det som noe særlig problem, det vil vel ikke bli noen stor gjennomgangstrafikk til teknisk rom..?

Alternative løsninger er:
*Flytte vaskedelen inn på teknisk rom, slik du selv skriver. Badet vil jo uten tvil se penere ut hvis du ikke har vaskemaskin og skittentøy der. Kanskje det også går an å flytte litt på veggen, slik at tekn blir litt større og badet litt mindre?
*Droppe dør fra badet til teknisk rom
  (trådstarter)
   #24
 1 943     0
Dersom du ser i signaturen min ser du "byggeblogg", som er ein link til bloggen min. Der er husteikningane Smile Du må skrolle litt nedover i bloggen da...
   #25
 3 708     Ringerike     0
Selv hadde jeg "ofret" 1m2 av hvert soverom (barna) for å få direkte inngang til bod og teknisk rom. Du får det igjen i form av mindre gangareal på badet og i garderoben.
Kjersti: Vårt hus - vårt prosjekt - Skisse kjersti kjeller-8.JPG - Bidda
Signatur
  (trådstarter)
   #26
 1 943     0
Bidda: eg er langt på veg enig, men eg har ein mann som ikkje er enig, og ein arkitekt som er enig med min mann  :-\

Men om eg står på mitt får eg det som eg vil altså  ;D
  (trådstarter)
   #27
 1 943     0
Ok, har nå prøvd meg på  nytt, og tatt med naboromma.

Nokon som har kommentarar til dette? Vil teknisk rom bli for lite når vi sette vask/tørk inn der? Nå har eg dei ikkje på søyle; kjekt med benkeplass oppå.

Kjersti: Vårt hus - vårt prosjekt - bad2.jpg - Solsikke

  (trådstarter)
   #28
 1 943     0
Har fått nye tegningar av arkitekt nå; det flaskar seg til mot søknad om rammeløyve!

Tar gjerne imot innspel, men er littegranne seint å komme med dei store endringane nå! Grin Grin

Arkitekt foreslår betonggrå farge med litt gult i for å gjere den varmare. Treverket blir mørkare, men er usikker på farge. Trur det blir noko gyllent og varmt. Vindu blir koksgrå. Rekkverk på terrasse blir i glas (jepp, er så veldig glad i å vaske.... ) Vindua mot aust er litt uvanlige kanskje. Dei ligg i knekken mot taket, er altså dels takvindu, dels veggvindu.

Garage i tre trur eg, men mulig veggen mot vegen blir i mur.

Kjersti: Vårt hus - vårt prosjekt - Fasade-nord.jpg - Solsikke
Kjersti: Vårt hus - vårt prosjekt - Fasade-øst.jpg - Solsikke
Kjersti: Vårt hus - vårt prosjekt - Fasade-sør.jpg - Solsikke
Kjersti: Vårt hus - vårt prosjekt - Fasade-vest.jpg - Solsikke
   #29
 24     Trondheim     0
Kjempeflott hus! Liker kombinasjonen betong og tre, og litt spennende vindusløsninger. Håper å få til noe tilsvarende som dette selv, vi er i startgropen og skal begynne å tegne..