4 695    41    13  

Overtakelse av huset i morgen - Frosta vinduer

 27     Årnes     0
Heisann,

For ett år og en dag siden skrev vi under på å bygge hus og i morgen er overtakelsen. Det skulle vært ferdig i andre kvartal, men har blitt forsinket gang på gang. I uke 34 klarte de å bestille feil vinduer og endte opp med frosta vinduer på hele huset. Disse skulle byttes før vi flytter inn. Men, nå blir det overtakelse og innflytting i hus uten mulighet for å se ut... Vinduene kommer ikke til å bli byttet før i neste uke.

Er det best å flytte inn eller vente og kreve dagmulkt?

   #1
 726     2
Ville ventet. Er ikke noe gøyt når håndverkere skal labbe rundt i hele huset når dere bor der. De bruker vel noen dager på dette?
  (trådstarter)
   #7
 27     Årnes     0
Ett par uker gammelt bilde, men disse vinduene vil ikke bli byttet før tidligst neste uke. Vi har begge tatt fri i 4 dager og har ikke mulighet for å endre på det. Vi har også leid varebil til flytting osv., så føler nesten at vi bare må flytte inn.

Er det mulig å forhandle seg frem til en form for kompensasjon i stedet for dagmulkt? F.eks platting eller noe sånt? Det er nå over 4 måneder forsinket, så burde vell være lov å prøve seg.
Overtakelse av huset i morgen - Frosta vinduer - 20170926_190940.jpg - LCVW

   #10
 3 672     Asker     1
Det der er det sykeste!!! Hva står i kontrakten om levering. Er vel over 1000 pr dag, så du snakker jo over 100k. Bare å holde tilbake de pengene.
Signatur