(trådstarter)
   #22
 27     Årnes     1
Heisann folkens! Beklager at jeg ikke har oppdatert dere før nå, men vi tok over huset selv om de ikke hadde byttet vinduene. Vi fikk garanti om at det vil bli gjort førstkommende tirsdag, så da lot vi det gå. Vi var i en kinkig situasjon hvor begge hadde tatt seg fri og ikke kunne takke nei til å flytte inn.

Men, jeg trenger fortsatt litt hjelp. Det er noen feil på huset som jeg må ta med byggmester. Noen små, men også noen som nesten ikke lar seg fikse. Legger ved bilde så dere kan se.

Er dette innenfor eller skal jeg ta de på det? Dette er jo en jobb som vil koste se masse tid og penger, så kan det være en idé å be om tilleggsarbeid i form av noe annet? Tenker da på plen, platting, bv i andre etasje eller lignende.
Overtakelse av huset i morgen - Frosta vinduer - 20171021_115509.jpg - LCVWOvertakelse av huset i morgen - Frosta vinduer - 20171021_115524.jpg - LCVW
OH
   #23
 281     0
Det der er latterlig. Det må jo være synlig utenfra også. Er jo forskjell på monteringshøyden på vinduene. Om de bytter komplette vinduer så er det ikke noe problem å sette de nye i riktig høyde. Bytter de kun glass blir det verre.
Er det i Nes?
Ebe
   #24
 4 407     Vestlandet     0
Kan det ikke bare være fóring og gerikt som er montert litt forskjellig?
Signatur
  (trådstarter)
   #26
 27     Årnes     0

Det er bare glasset i vinduene de skal bytte. Ja, det er på Fjellfoten i Nes.

  (trådstarter)
   #29
 27     Årnes     0
Kan det ikke bare være fóring og gerikt som er montert litt forskjellig?

Nei, har målt og sjekka. Legger ved bilde av undersiden også
Overtakelse av huset i morgen - Frosta vinduer - 20171021_125731.jpg - LCVW
OH
   #30
 281     0
Syntes det var noe kjent i der ja. 😁

Å? 😊 Bor du på Fjellfoten eller?


Gjorde det før. Har fortsatt familie som bor der.

Om du føler at du trenger hjelp av proffe til å se på dette så bor det en dyktig takstmann på gamle feltet der. Han skal sikkert ha noen kroner men det kan sikkert være vært det. Om det er mere dere har funnet og ikke kommer noen vei med utbygger tenkte jeg.