#11
 25     Akershus     0
Hei
ser dere har valgt trekledning på huset, har dere valgt material eller står det fortsatt åpent? Vi bidrar gjerne om det er interessant å vurdere Kebony  ;)
Håper det ikke er frekt å foreslå det når jeg jobber i Kebony selv, huset ser veldig bra ut og jeg mener helt subjektivt at det ville passet veldig godt med en glatt furukledning i smale eller ulike bredder. Jeg bor i et lignende hus selv og jeg har likt utviklingen med gråning der hvor sol og vann kommer godt til, med variasjoner under takutspring. Vi har også brukt varierende stående og liggende kledning for å bryte opp en relativt høy fasade i skrånende terreng. Men, mulig det er litt sent i prosessen med nye innspill? Uansett lykke til, huset blir veldig pent utfra tegningen å bedømme.
Signatur

  (trådstarter)
   #12
 352     0
Hei AKBAR
vi ønsker å bygge vedlikeholdsfritt og har dermed valgt å gå for Møre Royal kledning og terassebord. Dvs vi trenger ikke olje hvis ikke vi føler vi vil friske opp fargen innenfor de første 10 årene:)
men takk for tipset. Det er for mye forkus på pris under oppføringen av bolighus, men vi synes at enn bør tenke mer langsiktig og derfor gikk vi for dette produktet. Merkostnaden er ikke mer enn å leie inn folk for å male ettpar ganger:)
Signatur
   #13
 305     Akershus     0
Nå har vel kebony såvidt meg bekjent mindre vedlikhehold og minst like lang levetid som det dere har valgt.
  (trådstarter)
   #16
 352     0
Har ikke kommet så langt ennå men for å ikke spamme for mye her inne tar jeg bare noen bilder innimellom. Forøvrig vil det være oftere oppdateringer på hjemmesiden som er listet i signaturen.
Legger ved ett bilde fra nåværende tidspunkt. I neste uke skjer det mye da støttevegger kommer opp itillegg til både bunnledninger i bolig, og isopor bør komme på plass.
Samt fundamenter for garasje og støttevegg mot nabo. Dette om alt går som planlagt selvsagt.
uka etterpå blir vel gulvet støpt så er det klart for tømmermenn:)
PassivPluss: Funkis i Flekkefjord - 20140902_202402.jpg - PassivPluss
Signatur

  (trådstarter)
   #18
 352     0
Da var det tid for en oppdatering på vårt boligprosjekt. Snekkerene har kommet godt igang med huset og er snart ferdige med reisverket. Vi gleder oss til å få boligen tett slik at vi kan starte uttørkingen av boligen før vinteren setter inn.
vi planlegger kjøkken, gulv, bad, vegger osv for tiden så det er mye som svirrer rundt:)
Nettsidene våre dekker som tidligere nevnt mer detaljer på passivhuset. Imorgen kommer dessuten en artikkel om boligen vår i lokalavisen:)
PassivPluss: Funkis i Flekkefjord - 20141029_151828.jpg - PassivPluss
PassivPluss: Funkis i Flekkefjord - IMG_20141026_193700.jpg - PassivPluss
Signatur