(trådstarter)
   #151
 1,431     Oslo     0
Og dette blir løsningen @karstenbeate. Til dette er på plass vil vi neste oppdatering gi oss: gjester får 10 (dvs ikke innlogget) og medlemmer får 25 (altså de som er innlogget).

Vi også minne om funksjonen i midtknappen:
Ny Byggebolig om kort tid -  - administrator

Grin
Signatur

  (trådstarter)
   #152
 1,431     Oslo     0
Savner en søk i tråd funksjon - slik at man kan søke i samme tråd som man leser.


Quick fix - bruk knappen i mitt forrige innlegg og søk via nettlesern. Hurtigtast: ctrl+f
Signatur
   #153
 3,412     Akershus     0
Savner en søk i tråd funksjon - slik at man kan søke i samme tråd som man leser.


Enig, dette ville vært kjekt å ha i noen tilfeller.

Jeg har brukt to metoder for å få til noe som ligner litt:

1) Bruk en eventuell søkemulighet i browseren. I noen browsere er det Control-F.
(Dette må gjentas for hver side man vil søke i).

2) Bruk Google med tråd-headeren (i anførselstegn) sammen med det du søker etter. For eksempel kan man google etter
"Ny Byggebolig om kort tid" innlogget
for å finne tilfeller er "innlogget" er blitt nevnt i denne tråden. (Dette funker selvsagt bare når Google har vært innom tråden; det skjer ofte overraskende fort) (En fordel er at man her kan få med seg google-synonymer; for eksempel vil dette søket også gi tilfeller er noen har skrevet "pålogget" i stedet for "innlogget".) (En stor ulempe er at man kan få med mange uønskede søkeresultater, fordi Google vil få med seg sider der tråd-headeren dukker opp i en trådliste/meny, typisk i høyre-kolonnen, slik at man altså også søker utenfor tråden).
Signatur
   #154
 138     Hadeland     1
Har nevnt det i en annen tråd, men tar det her og.
Dette med å trykke på en tråd man ikke har vært inne i før - så havner man på siste side, siste innlegg. Hvorfor? Når jeg ser en overskrift som interesserer meg, som jeg tar å trykker meg inn på, er det for å lese første innlegg, grunnen til at tråden ble startet. Jeg har på dette tidspunktet ikke noe behov for å se evt. svar.

Jeg har tidligere nevnt at jeg savner en "gå til første uleste innlegg", savner den fortsatt. Evt. er løsningen at når man trykker på en tråd, så kommer man til første uleste innlegg. Da ref. første avsnittet jeg skrev så burde første uleste innlegg i en ulest tråd være første innlegg.

I det minste ønsker jeg at dette kan velges som en innstilling.
   #155
 61     1
Aha, så det går an å trykke på den firkanten og velge at alle skal komme på samme side, men da er jo saken egentlig grei! Dog vil jeg ikke si at det var særlig intuitivt.
   #156
 2,018     Strømmen     0
Har prøvd før.... prøver igjen.... sett farge på tilværelsen... BB er livløs slik den fremstår nå SmileNy Byggebolig om kort tid -  - administrator tilværelsen...
Signatur
  (trådstarter)
   #157
 1,431     Oslo     0
@elby: Jeg liker fargevalget Smile

Merk: som svar på bla. ditt tidligere innlegg - vi har kontrast på "lista". Nå er det viktig å få på plass "høyrespalten" på alle forumsider og forumoversikten som hovedsiden - som før.

Takk for konkret forslag!

@mstrandbo - vi lager "til første uleste" som standard/default. Vi håper dette kan være på plass ila neste uke.

Individuell brukertilpasninger (i tillegg til det du nevner) vil komme senere enn det.

Håper jeg svarte på alt?
Signatur

   #158
 430     Akershus     0
Er det meningen at man ikke skal kunne opprette nye tråder når man er inne på et forum? Må man inn på profilen? Eller er det bare jeg som er blind?
  (trådstarter)
   #159
 1,431     Oslo     0
Hei! Akkurat nå er det på hovedsiden. Løsningen som vi håper å få ut imorgen gjør som før: du kan starte en tråd når du er inne på et forum.
Signatur
   #160
 3,412     Akershus     0

På hovedsiden for innloggede får man i midtspalten fra "Siste på ByggeBolig". En av fanene der er "Kun uleste". Når man klikker på denne får man fram en liste med tråder man ikke har lest. Dette er en praktisk funksjon. Alle trådene er merket med bulletpoint. Det er helt fint; det passer med konvensjonen andre steder.

Men når jeg ruller nedover siden hentes det dynamisk flere elementer til denne listen. Da får jeg med seg mange tråder som IKKE er merket med bulletpoints, og som jeg har lest før. Dette virker for meg som en bug.
Signatur