(trådstarter)
   #161
 1,431     Oslo     0
Bra fangst karstenbeate - takk for varsling og beklager buggen. Håper vi får med dette i morgendagens planlagte oppgradering (må understreke at oppgraderingen ikke er garantert imorgen for å skåne mannen bak brukeren bb cto Smile ).
Signatur

   #162
 262     Ved siden av naboen     0
Ser at det er en link på alle sitat. Jeg regner med at tanken er at denne skal gå til posten sitatet er hentet fra, men nå scroller den ned til siste posten på siden.

Det går ikke å gå tilbake for å komme tilbake til posten der sitatet/linken var. Dette er ekstremt tungvint hvis du viser alle sidene i en lang tråd, og i vanvare trykker på et sitat. Det er da nesten umulig å finne tilbake til der du var.

Jeg ville foreslått å fjerne funksjonen helt.
   #163
 349     Vestlandet     0
Fem innlegg pr. side har gjort det veldig tungvint å lese forumet som gjest. Flott at dette blir endret.
  (trådstarter)
   #165
 1,431     Oslo     0
Aha, dette kunne vært tydeligere ja. Gå til hovedsiden og trykk på "forumoversikten". Så finner du elektro og belysning og trykker deretter på ekspansjonsknappen - her skal du finne den.

Dette vil trolig bli mer tydelig i oppdateringen som er planlagt for imorgen: http://www.byggebolig.no/ris-ros-feilmeldinger-og-forslag-til-forbedringer/ny-hovedside-for-bb-medlemmer/msg629777
Signatur
   #166
 73     0
Har dere noe tall på hvor mye mindre aktivitet det har blitt siden oppgraderingen. Vil tro både antall diskusjoner og treff har falt dramatisk.
  (trådstarter)
   #167
 1,431     Oslo     0
Hei, trafikken er fortsatt opp og flere sider vises. Det er sikkert nedgang i nye emner, men dette har jeg ikke oversikt over annet enn hva jeg synes det virker som.
Signatur

   #168
 428     Dal     0
Jeg har i alle fall gitt opp.. Det nye designet er helt tydelig styrt av en eller annen teknokåt designer uten styring.. Har jobbet litt med noen sånne, og det ser veldig lekkert ut, men i praksis trengs masse tilpassninger.. Trafikken dere får nå, er nok mye google søk.. Ser det er mye mindre aktivitet nå en det var før.. Det er ikke noe annet å si en at dere har fucka opp hele greia, og det beste et å rulle tilbake, for så å gå skiklig i tenkeboksen før dere gjør noe sånt på nytt... (Hva er greia med 5 innlegg pr side?)

Ps: mobilsidene er enda værre å finne frem i...
  (trådstarter)
   #169
 1,431     Oslo     0
Det er leit å høre wirre! Vi legger ut en versjon imorgen (jobbet for å fp den ut idag, men kom ikke i mål) som skal gi deg en versjon som er svært lik den gamle for medlemmer - har du testet den på beta? Medlemmer har 20 innlegg per side. Fra imorgen har de 25, som før. Gjester har 10.

Ift traffikken - søkemotorer, absolutt.

Jeg synes mobilversjonen er fantastisk - noe bias, jeg vet.
Signatur
   #170
 1,215     Norge     0
Må si at jeg er skikkelig skuffet over denne "nye" versjonen av BB.... La oss få gamle BB tilbake?!!
Signatur