69 326    85    9  

Anbudstorget.no : Erfaringer og synspunkter

 56     1
Noen her inne som har erfaring med bruk av Anbudstorget.no?

   #1
 743     Nordland     0
Var inne på nettsiden nå, og finner ingen av snekker/tømrerfirmaene i Narvik der.
Er mulig dette er noe som fungerer i større byer som Oslo, Trondheim, Bergen osv. men utvalget bedrifter i små byer/steder tror jeg er meget varierende.

Bare mitt synspunkt.
  (trådstarter)
   #2
 56     0
Er jo ikkje berre for snekker/tømrer,men for alle kategorier fra A-Å ;D
   #3
 738     0
Jeg har levert inn noen anbud der.
Fått noen gode tilbud, men er ikke alltid det henger helt på greip
hvem som gir anbud. Fikk nettopp det desidert billigste anbudet på membran
og flislegging der fra. Men dette tilbudet kom ifra et firma som holder til på Gjøvik. Litt langt fra Rogaland, men til halve prisen av det dem tar her, så kan en jo betale litt i reisepenger. Spørsmålet er da bare hvor seriøst det er...
   #5
 146     0
Må si meg enig i "Blomsterida"...styr unna Anbudstorget.no !

Er fristet til å spørre hvilken "rolle" personen bak nicket "Sjefen" har i Anbudstorget?


Er jo ikkje berre for snekker/tømrer,men for alle kategorier fra A-Å ;D


Slik skriver ikke en som ikke er ute etter å "mele egen kake" - dette er produktplassering og et åpenbart forsøk på å promotere "eget nettsted".

Tar jeg feil?
   #6
 743     Nordland     0

Er jo ikkje berre for snekker/tømrer,men for alle kategorier fra A-Å ;D


Nei, det er jo selvfølgelig greit.

Men du må da skjønne at når jeg ikke finner ett eneste firma i den kategorien som falt inn i hodet mitt først, så flyter det ikke over av tillit fra min side.. Wink
   #7
 20     1

Noen her inne som har erfaring med bruk av anbudstorget.no?


Ja, min erfaring er som følger: DETTE ER EN USERIØS TJENESTE!

Både folkene bak denne tjenesten (de som har laget tjenesten), og de som leverer anbud (håndtverkerne), farer med urent mel i posen. Jeg kan ikke anbefale denne tjenesten. Har forsøkt å få inn anbud, men fikk inn masse rask og kontakt med USERIØSE håndtverkere.

Referansene som oppgis på Anbudstorget.no er ren svindelvirksomhet, så de kan man trygt legeg til side (søppelkassen). Her snakekr vi om fagfolk som BETALER for en annonseplass - hvem ville da tillate ÆRLIGE referansehistorier?  Jeg kaller dette nettsvindel.

   #8
 22 352     Akershus     0
Je har drevet med bygg i flere år (for utleie), noe gjør jeg selv og noe leier jeg inn folk til å gjøre for meg. Når jeg ikke har noe eget å holde på med gjør jeg arbeid for andre, eller formidler jobber for de som vanligvis arbeider for meg. På grunnlag av dette ble jeg kontaktet av en konkurrent til denne tjenesten. De ønsket å selge meg et slik abonnement, jeg tok en samtale med dem og fant fort ut at dette var useriøse greier. Jeg skulle liksom være partner i noe jeg ikke fikk vite om før jeg hadde betalt. Flott?

Det er mye som er useriøst i bransjen. Ett eksempel er våtromsnormen. I en landsdekkende baderomskjede var det bare en person som hadde tatt kurset. En annen sak er hva de fakturerer for polakker som ikke har fagbrev eller folk som går konkurs når de ikke gidder å gjøre ferdig jobben.
  (trådstarter)
   #9
 56     0
Du tar nok feil der bien ,har ingenting med nettstedet å gjøre.Oppdaget det for noen dager siden,og syntes det såg greit ut.Men det later til att det er ein del dårlige erfaringer med stedet her inne,har dere noen konkrete eksempler?
Undertaksnart det er vel ikkje så stor forsjell på å legge jobben ut på anbt. kontra avisen,når du går åpent ut slik og søker etter arbeidskraft må du forvente litt av kvart ::)