#21
 4     Oslo     1
Kjære Incognito, dere er jo en mellom forhandler som også tjener penger priser som jeg har nå 4000 eks.moms nok m2 er råbygg (uten -  parkett, kjøken, bad)
vanlig pris var på 8000 men også folk i Litauen er arbeidsledig og ønsker seg jobb.

Nå har jeg set på detaljer og dim. på gulv og tak dette se ganske bra ut (har sent dette til Norconsult for å se på - konstruksjon, byggningsfysikk -

Men når jeg er ferdig å tegne hytte "i mai" få dere lov å gi meg deres pris på min hytte prosjekt!

ps.
Er klar over at Latvia priser blir ikke en ferdig (nøkel) produkt
Må bare si at dere har noen fine prosjekter på hjemmside deres!       

   #22
 4 156     Oslo Vest     0
Du har helt rett i at jeg er et mellomledd som tjener penger, men det er også jeg som har rettigheten til å selge Weberhaus i Skandinavia og tilrettelegger dette, så noe må man jo sitte igjen med, men det er provisjonsbasert så jeg har ikke dårlig samvittighet fordi at jeg med flere har en jobb.

Når det gjelder priser så legger jeg merke til at du får det til halv pris i forhold til hva prisen var før. Weberhaus ønsker ikke å selge råbygg uten fortjeneste og prisen på kr. 4.000,- per kvm er så lav at det er umulig å matche den.

Weberhaus ønsker å være en leverandør av kvalitetshus og ønsker ikke å endre på leveranser og kvalitet, selv om vi nå er inne i en vanskelig tid. Vi ønsker ikke å konkurrere med Baltikum, men levere kvalitetshus til fornuftige priser.
Signatur
   #23
 37     2
Hei
Holder på å innrede et hus ifra Estland nå.Huset ble levert som ellementvegger,
med 145-45 som reisverk,150mm isolasjon,fuktsperre+45-45 lekter med 50mm
isolasjon til å legge rør i.Det ble levert med dobbel toppsvill (takhyde250),så det er enkelt å lekte ned for downligts uten å bryte fuktsperren.Veggene ble trasportert og
montert med plast på,så ikke vann skulle trenge inn i isolasjonen. Vinduene med varmedempene glass var montert inn i ellementene.Dørerene ble montert på plass.
Takstolene ble levert fra norsk fabrikk med snølast på 450 kg pluss egenvekt.
Taket er 150+150 kryssisolert.Panel utvendig er ferdig grunnet.Huset ble levert ferdig
utvendig,balkong,takstein og takrenner.Firmaet som leverte huset har en norsk prosjektleder som har sentral godkjenning.Han tok seg av alle søknader og papirer.
Alt var med i prisen.Huset har gunnflate på 106Kvm.Valmtak og karnapp på 5,5 meter.Pris ferdig over grunnmur 598000.Er kjempefonøyd.Har Tlf og mailadr. hvis
noen er interisert.Huset er oppsatt i Lørenskog.
Flem
   #24
 4     Oslo     0
Hei FLEM,
kan du være så grei i gi meg firmanavn til denne leverandør :-)

Takk takk.........
   #25
 158     0
Husk at alt konstruksjonsvirke må være merket/stemplet. Det er ikke lenge siden en uheldig hyttebygger i haugesund måtte rive 3 hytter oppført med importerte byggematerialer.

se utklipp fra www.trefokus.no
Konstruksjonstre produseres og brukes over hele Europa.
I denne forbindelse arbeides det med harmonisering av standarder for konstruksjonstre som skal gjelde hele Europa.
På samme måte blir det i løpet av 2007 innført nye merkeordninger for konstrukjonstre: CE-merket.  CE-merket garanterer at konstruksjonsvirket tilfredsstiller myndighetenes krav, og fritt kan brukes i hele EU/EØS-området. Videre garanteres det at konstruksjonsvirket kommer fra en bedrift som er underlagt sertifisert produksjonskontroll. I Norge er det idag Treteknisk som foretar denne sertifiseringen
   #26
 178     Halden     0
Er det ikke slik at det må merkes for å kunne beregnes på "standard" måte? Dersom det brukes umerket trevirke må det regnes med andre materialfaktorer..

   #29
 3     oslo     0
Hei,kan du sende meg informasjon og kontaktperson i Norge,vedrørende  ferdighus fra Litauen.På forhånd takk... ;D
   #30
 3     oslo     1
Hei,kan du sende meg noen kontakter ang.ferdighus i Latvia.På forhånd takk.
Mvh Bernt