21 801    51    0  

Flis ødelagt pga dårlig støping : Blottlagte varmekabler

 13     Ålesund     0
Hei,

Jeg kjøpte nytt tomannsbolig "klar til maling" for ca ett år siden, og det har gått smertefritt til nå. Flisen i gangen vår har løsna av med "støpinga".
Selveste støpinga ble gjort av selgeren, og firmaet mener at feilen ligger ved selgerens side. Men selgeren(som også er naboen) mener at vi må betale det meste av totalsummen og han kan kun hjelpe til, ellers vil han ikke gjør noe med saken i det hele tatt.

Men når støpinga ble gjort la jeg merke til at det ikke så helt rett ut siden litt av varmekabelen var synlig. Jeg kontaktet både byggelederen og firmaet for å si ifra. Men dei sa at det ikke er noe problem. Og dagen etter kom selgeren å helte "cement" over den synlege delen av varmekabelen.

Det er ganske irriterende og siden det er første gang jeg havner i et sånt problem trenger jeg hjelp av noen med mer erfaringer til å løse problemet. Han står fast på sitt og har ikke snakka med meg mer om saken etter sist gang.

noen som kan hjelpe og komme med tips på hva mitt neste "step" skal være eller ligger feilen på min side?
Setter stor pris på alle kommentarer og takker alle på forhånd!

   #1
 3 109     Norge     0
Dersom varmekabelen stakk opp av plata er det ikkje din feil, den som har gjort arbeidet er ansvarlig, men selgaren er den som er ansvarlig ovenfor deg, såmå selgaren ta dette opp med sin leverandør.
dette er desverre eit problem med masseproduserte bygningar, ting skal gå så fort og billig at det går utover kvaliteten.
  (trådstarter)
   #2
 13     Ålesund     0
okei, tusen takk for svar  ;D

da må vel jeg prøve å snakke med selgeren igjen. Få håper han godtar det denne gangen. Hva kan jeg gjøre om han ikke vil ta på seg skylda igjen?
   #3
 3 109     Norge     0
Då må du nok gå til forbruksrådet, og den vanlige veien derigjennom.
   #4
 1 144     Asker     0
Har du kjøperfosrikring? Har selger Selgerforsikring?

Hva vil det koste å utbedre feilen (ca.)?
  (trådstarter)
   #5
 13     Ålesund     0
nei, jeg har ikke kjøpsforsikring.
vet ikke om selgeren har selgerforsikring. vanslig å kommnuisere med han.
han er ganske gjerrig, tviler sterkt at han har selgerforikring  :P

prisen vil bli ca. 12-15 000kr tipper jeg. Ny flis, varmekabel, arbeidspenger osv
jaf
   #6
 5 433     tromsø     0
Det går sikkert å reparere. Betongen tørker og krymper dei 12 første månedene og er sikker ferdigkrympet nå..... Få noen som kan det til å prime og legg ny avrettingsmasse. Problemmet er som aktiv sier,det skal gå så fort at kvaliteten svikter. Har sett mange gulv der noe har løsnet/noe synlig varmekabel lagt i flis. Alt har vel ikke løsnet. Legg ut bilde....

   #8
 1 027     0
Ja, om ikke det der er en klar, rett fram reklamasjon så er det vel ikke mye som er det...
   #9
 1 003     buskerud     0
Dette er helt bak mål be selger ordne opp ,dette er mere en slurv ,som å score selvmål på straffe
jaf
   #10
 5 433     tromsø     0
Er det en terskel som ligger under de 2 flisene ?(ser ut som et rør) Går det å pigge om de 2 flisene og underlaget(for hånd), klippe hønsenetting ,prime og legge i ny avrettingsmasse ? Hvis resten av gulvet er ok. (kun 2 løse flis?)Prøv å skåne varmekabel...Det blir ofte (alltid?)tørkesprikker på gulv...