199    4    3  

Byggelån

 5     0
Hei!

Vi skal bygge en enebolig i Slemmestad. Har betalt ut tomten og planen er og finansierer byggeprosjektet med tomtelån og byggelån samt noe egenkapital. Samboer er tømmermester og skal gjøre tømrerarbeider i samarbeid med innleide snekkere. Vi skal altså ikke bruke en totalt entreprenør da han har en god del kontakter igjennom sitt yrke som skal gjøre de andre jobbene og får gode avtaler der . Vi sliter litt med at banker ikke vil gi oss byggelån pga det ikke er en entreprenør som skal levere alt. Vi har fått tilbud av DNB på 4,25% rente på byggelånet og 0,33% i provisjonsrente i kvartalet vet jo ikke om dette er bra eller ikke. Både Sparebanken 1 Østlandet, sparebanken Øst og Nordea har ikke kunne gitt oss noen tilbud. Forslag til andre banker i området som er aktuelle?

   #1
 11     2
Skue Sparebank er et godt alternativ. Har en kompis som fikk byggelån der nå. Setter opp råbygget fra utbygger, også gjør han alt innvendig selv.
   #2
 321     Oslo     1
Jeg var i kontakt med mange banker, store og små.

Flere hadde ikke den tjenesten, og andre svarte knapt på henvendelser/virket ikke videre interessert. Noen syntes dette var veeeeldig vanskelig. Et par banker svarte at det var en tjeneste de kun tilbudte eksisterende kunder.

Jeg noterer meg selvsagt kundeservicen til neste gang jeg vurderer bankbytte. 

Eneste som tok henvendelsen seriøst og ga god oppfølging var DNB. Smile

Tror betingelsene er ganske like dine. Vet ikke om de er "bra". 
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 5     0
Skue Sparebank er et godt alternativ. Har en kompis som fikk byggelån der nå. Setter opp råbygget fra utbygger, også gjør han alt innvendig selv.

Takk for tipset!skal ta kontakt med dem og høre!