#31
 87     Bergen     0

Har du konfrontert DNB med at du vil bytte bank? Ofte gir de etter, det er tross alt ingen grunn til å forbli kunde dersom en annen bank gir bedre betingelser. Selv om verden er langt mer kynisk enn før, kan man også evt. referere til hvor lenge man har vært kunde i banken.


Jeg føler nesten at jeg måtte bare kommentere denne ang. DNB. Jeg selv har vært kunde fra den tid det var Sparebanken Nor og Postbanken. Begge hatt hele min levetid fra jeg ble født. Havnet i en kjedelig situasjon som gjorde at jeg kom tøft økonomisk ut av det, med alt i fra sikringskap som tok fyr i leiligheten til you name it. Spurte DNB på å finne en midlertidig løsning på problemet. De hadde pantedokument i leiligheten min på 3.2 mill. Skulle jeg solgt leiligheten i dag, ville jeg fått rundt 4 mil. Lånet er på 2,2 og jeg ba om refinansiere med 100.000 og ev. også lavere rente.

Fikk nei av saksbehandler, lokal leder i banken, samt sentralt. Jeg tenkte noe må være feil. Jeg gikk dermed til 3 andre store banker i norge om morgenen på en Fredag, før lunsjtider hadde alle tilbud meg lån hos dem, samt vesentlig lavere rente. Jeg skrev dette til DNB og fikk tilbakemelding at ser ut at jeg må takke for meg, da fikk jeg plutselig tilbakemelding at noen skulle vurdere saken på nytt å ta kontakt. Helt enig burde så absolutt være feil med å "true" å bytte bank før ting skjer.

   #32
 288     Telemark     0
Når de er så vanskelig, og kommer med tilbud bare når man truer med å flytte, ja så burde man flytte uansett, kanskje det hjelper litt på holdningen etterhvert når mange nok flytter..