308,581    274    209  

Problemer med yale doorman

 6     16
Den er rett installert men den vil ikke låse. Den låsetappe går ned, men når vi tar i dørhåndtaket går den opp igjen. Den vil liksom ikke forbli låst. Er det noen som har erfaring med dette? Må få ordnet det i dag så vi kan låse før vi drar på jobb i morgen tidlig!

   #1
 92     4
Skjer det samme om du låser fra innsiden eller utsiden og tar i håndtaket? Har du aktivert din kode som du låser opp med? Bestilte du med fjernkontroll? Hvis du har den så kan du jo prøve å låse med den også.
  (trådstarter)
   #2
 6     3
ikke bestilt med fjernkontroll. Det er ikke mulig å låse fra innsiden. Har montert den uten dør også men den går ikke i lås da heller
   #3
 735     Drøbak     1
Betyr dette at du har satt opp låsen til å låse av seg selv?
Signatur
   #5
 735     Drøbak     3
Tre ting du bør sjekke:
Har du prøvd å manuelt trykke den øverste tappen (trekantet) helt inn manuelt med døren åpen? Låser den fortsatt ikke?
Er låsen stilt inn riktig ift venstre/høyre-sving?
Kan du ha klipt låsepinnen for kort?
Signatur
  (trådstarter)
   #6
 6     2
Når vi trykker på trekanten hopper låsen ut, trykker vi ned dørhåndtaket går låsen inn igjen. Vi får den ikke til å forbli låst.

Låsen er riktig (har prøvd begge sider for sikkerhetskyld)

Har ikke klippet låsepinnen i det hele tatt, den passa fint.
   #7
 735     Drøbak     1
Hva skjer hvis du trykker inn trekanten slik at løsetappen spretter opp, for så å vri dørlåsen på innsiden mot låsestilling? Hvis den da ikke låser virker det som det kan være noe feil med låsemekanismen.
Signatur

  (trådstarter)
   #8
 6     0
Det skjer ingen ting om vi vrir på innsiden. Mannen tok med seg låsen tilbake til messa, til trioving der vi kjøpte den for å få sjekka om den virker som den skal og han fikk en ny så da skal vi prøve på nytt nåWink
   #9
 735     Drøbak     2
Lykke til med runde 2 da Smile Har hatt samme lås i over et halvt år nå og er kjempefornøyd!
Signatur
   #10
 9     3
Dette skyldes at du har litt for stor avstand mellom dør og karm.
Du kan fikse dette enkelt ved å skru ut sluttstykket i karmen, og legge under en skive eller tilsvarende for å få sluttstykket lenger ut fra karm, og dermed redusere åpningen mellom dør og karm.

Du kan også kjøpe en underlagsplate til yale doorman som dette: http://nettbutikk.karljensen.no/display.aspx?menuid=-76&prodid=405