#11
 5     0
helt håpløst

jeg har også gjort meg mine erfaringer med best & billigst. de er fra danmark og vinduene er tilpasset danske forhold. det er det samme som med sparevinduer. men utforingsnoten er det minste problemet. de ligger langt unna norske krav når det gjelder vindtetthet og regntetthet. bare hør med norsk dør og vinduskontroll. dårlig maling, billige hengsler også. må byttes etter få år.

man får det man betaler for!

   #12
 677     Norge     0
Dette med noten er helt vanlig, og det er slik på vinduer produsert av flere av de dyreste norske produsentene som spesiallager vinduer også, mens enkelte masseproduserte vinduer har gjennomgående not.

Det er ikke noe stort problem, som nevnt ovenfor er kvaliteten som regel et større problemet på de vinduene.
   #13
 3 412     Akershus     0
De få vinduene jeg har montert har ikke vært slik TS viser bilder av. De har i stedet vært med gjennomgående not. Det er veldig praktisk.

Så lenge man har lett tilgjengelig informasjon om at det er slik vinduene er laget før man kjøper dem, har man vel ikke noe grunnlag for reklamasjon.

Hvis jeg kan velge mellom to produkter og det ikke er grunn til å tro at det er forskjeller i funksjon, formgiving og kvalitet, velger jeg det billigste. Hvis det er forskjeller vurderer jeg om forskjellen mellom dem er stor nok til å rettferdiggjøre at jeg velger det dyreste. Jeg ville tenkt at her er det et irritasjonsmoment som for meg kanskje ville tilsvart en slags kostnad på noen få hundrelapper per vindu. Så hvis vinduene fra "Best&Billigst" er mange hundrelapper billigere enn en konkurrent med en god løsning ville jeg fortsatt valgt "Best&Billigst"; ved mindre prisforskjell ville jeg gått for noen andre.

For meg er dette et klart tegn på at "Best&Billigst" ikke er best.

Å fikse på dette problemet bør være raskere/enklere/bedre/billigere på en fabrikk enn på en byggeplass, så det er litt teit at vinduene lages slik.
Signatur
  (trådstarter)
   #14
 60     Fiskarstrand     0
Prismessig kom jo de definitivt godt ut.
Men sitter å irriterer meg nå på at jeg ikke betalte mer og kjøpte norskt.

Bare det med karmdesign alene... Jaja feinmaskin og stemjern i dag da Sad
Dyrkjøpt erfaring
  (trådstarter)
   #16
 60     Fiskarstrand     0
Ble oppringt i sted. Skulle være slik angående at nota ikke var gjennomgående.
Det var bare slik.
men på spørsmål om det var riktig at det skulle være slike forskjeller mellom topp/bunn så slet han med konkret svar (var visst ny). Han skulle sjekke opp og jeg bad om å få svar pr epost. Regner med jeg hører fra de snart.

Skal poste oppdatering Smile

Det skal sies at jeg har bestilt mange vinduer/dører, og det ser slik ut på alle.
Så enten har det vært en feriearbeider som ikke ble opplært godt nok, eller så skal det se så uproft ut...
  (trådstarter)
   #17
 60     Fiskarstrand     1
Forøvrig ett mer helhetslig bilde. Ser skikkelig rart ut spør du meg. 1cm avstand fra not til innvendig karm i bunn. 2,5cm avstand fra not til innvendig karm topp
Skal det være sånn? - DSC_0433.JPG - svennand

Ebe
   #18
 4 452     Vestlandet     0
Selvfølgelig litt ekstra jobb, men om du lager deg en mal med foringen og bruker den hele tiden, så skal vel ikke dette ta så lang tid å skjære ut med en stikksag?
Signatur
  (trådstarter)
   #19
 60     Fiskarstrand     1
Selvfølgelig litt ekstra jobb, men om du lager deg en mal med foringen og bruker den hele tiden, så skal vel ikke dette ta så lang tid å skjære ut med en stikksag?


ikke helt sikker på om jeg skjønner hva du mener, men tenkte du å lage en ren mal av EI foring så jeg tar utskjæringen i selve foringen istede for å skjære ut spor i selve vinduet?

Det blir nok umulig å få spesielt pent (stikksag/flising på ferdigmalte foringer). I tillegg så er jo maksimalt to vinduer identiske av hele bestillinga, så det blir mange maler Tongue

Forøvrig fikk jeg svar på epost, men de sliter med å skjønne hva jeg vil fram til, så nå sendte jeg helbilde med mål... Får vel ikke svar før over helga.
   #20
 2 044     0
Tror jeg ville tatt ut i foringa, ikke karmen. Kan jo være du punkterer et kammer i pvc-profilen ellers.