#11
 3,387     0
Jeg har en glassplate i døra på kjøleskapet som er slik at når en tar på det blir det gjennomsiktig. Men sotet.

Jeg var på et møte hvor de hadde en glassvegg som ble hvit og kunne brukes til lerret når en slo på strømmen (eller av de slo på en bryter i alle fall) men det var vistnok ikke spesielt billig.

Jeg fantaserte om slikt glass i noen av vinduene men fant aldri noen leverandør selv om jeg var i kontakt ed Pilkington.

   #12
 3     Tiller     1
Skal man skaffe seg Smart glass i norge kan man kjøpe det direkte fra Schott Scandinavia AB. De har base i sverige og leverer i skandinavia. Pris ligger rundt 1000 euro per kvm. Har selv vært i kontakt med Jan Sandin, Scandinavian Product Manager. Hyggelig fyr, men prisen gjør sitt til at dette alternativet er alt annet en økonomisk fornuftig. hadde sett for meg en slags løsning med høy og lav vinduer på badet, med tåke lav og smart glass høy(over 1,5) Spennede å se om markedet blir større og prisen lavere om noen år.?
   #13
 119     Vestlandet     0
Lite sidespor kansje... MEN
Boeing 787 Dreamliner får smartglass teknologi i alle vinduer.
Dvs at den tradisjonelle "gardinen" forsvinner og at ingen plageånd kan slippe inn morgensolen på interkontinentale nattflygninger.
Crewet vil kunne overstyre alle vinduer ifra pantryet.
Men en vil eller kunne dimme vinduet selv...

Et annet artig triks er at vinduene er så store og så høyt montert at ALLE ombord vil kunne se ut vinduene, selv om du sitter midt i 4 seteren i midtrekken.

Men først må jo Boeing klare å prosusere et for salg da Wink
   #14
 476     0
Jeg har glass fra smartglassinternational.com
Vinduet er 0,6x1,5m.
Glasset er klart når man kobler til strøm.
Det er satt inn i en standard PVC ramme fra Schueco. Fikk laget glasset i den tykkelsen jeg ønsket (samme tykkelse om 3 lags pilkington).
Pris for 1 år siden var omtrent 12000 ferdig momset og fraktet til Norge.
   #15
 358     Barteland     0

Jeg har en glassplate i døra på kjøleskapet som er slik at når en tar på det blir det gjennomsiktig. Men sotet.Hvilket merke er det kjøleskapet? Hørtes stilig ut Smile
Signatur
   #16
 806     0
Det er et Pinninfarina design.

Har degradert det til å ha det i garasjen for å ha kaldt øl og cola i det.
Kun lov med cola på glassflaske eller til nød boks.
Signatur
   #17
 55     0
Pininfarina-designet Gorenjeskap ja. Men det er ikke bare interiørbelysningen som tennes når man tar på det sotede glasset da? Det er jo en langt mer kostnadseffektiv metode å løse den samme "problemstillingen" på...

Smart glass som styres elektrisk - pininfarina-3-med.jpg - epifant

   #18
 806     0
Ikke den modellen der jeg har, det der er fra Black serien.

Kan være at det bare er slik at det er slik at lyset tennes, men om jeg åpner døra uten å ta på glassetblir døra ikke gjennomsiktig, men mulig det er noe som styres av lyset.
Jeg skal sjekke når jeg kommer hjem til helga hvordan det virker, mer spesifisert.
Signatur
   #19
 295     Trondheim     0
På en café/bar ved Solli plass i Oslo har de et gjestetoalett med klart glass. Når man går inn og vrir om vrideren på døra blir glasset matt. Tips til de som ønsker å se hvordan dette fungerer.
Signatur
   #20
 4,110     Akershus (Follo)     0

På en café/bar ved Solli plass i Oslo har de et gjestetoalett med klart glass. Når man går inn og vrir om vrideren på døra blir glasset matt.

Tror du ja!  ;D ;D
Signatur