323    8    0  

Dusjkabinett 80x80 med skyvedør?

 169     0
Noen som vet om det går ann å få 80x80 dusjkabinett med skyvedører? Har ikke plass til å åpne dørene der dusjen skal stå, så må ha skyvedører.. Smile

   #1
 527     0
Jeg har det. Stod i huset da jeg overtok, tror det er fra rundt år 2000. Aner ikke hva det heter eller hvor det er kjøpt, så kan ikke hjelpe deg med hvor du kan finne det. Men du finner nok om du leter godt nok.
TSt
   #3
 6 624     0
Hvor skal du ha inngang i 80x80 kabinettet ? Hjørne eller en av sidene ? Med inngang i hjørne var dette i alllfall ganske standard før men mulig markedet har endret seg så mye at dette nå defineres som for trangt.
  (trådstarter)
   #5
 169     0
Takk for svar. Men skal ha inngangen rett foran. De du linker til går du på skrå inn. Jeg skal "felle inn" dusjen tenkte jeg. Er dusj på vegg der nå, men vil ha dusjkabinett som passer. 80x80 med skyvedører som man kan gå inn hvis dere skjønner hva jeg mener.
   #6
 1 023     Oslo     0
Tja - hvis man skal ha skyvedører og full åpning på front, slik du beskriver, så ender du opp med to sjalusidører som beveger seg i en nedre skinne og en øvre skinne.
Enkleste og billigste løsning er vel et solid dusjforheng på fronten, som skyves til side, når man skal inn i/ut av kabinettet.
Dette er ikke typisk hi tech.
Signatur