167    6    0  

Glassfelt i dusj med lys i glasset.

 4     0
Jeg skal montere et fastfelt i glass i dusjen. 
Dette glasset har jeg tenkt å montere med en LEDstripe i bakkant av glasset slik at det ser ut som glasset gløder/lyser. 
Dette har jeg sett på et bad tidligere, men har ikke klart å finne en leverandør som har et glass med en veggprofil det der det er plass til ledstripen og at det samtidig er åpent til glasset slik at lyset slipper inn i glasset. 
På bildet her er det slik de fleste jeg har funnet er. Det er plass til LED stripen, men lyset slipper ikke ut. 

Er det noen som har gjort dette før eller kjenner til en produsent som har det jeg ser etter?
Glassfelt i dusj med lys i glasset. - AC683C2A-B342-49C7-B74C-308115237FD9.jpeg - mikk

   #2
 785     Bærum     0
Hvis du ikke krever at LED-stripen skal kunne byttes ut, vil jeg anbefale at du legger LED-Strip i en u-profil av aluminium. Sørg for at glasset limes til profilen slik at vann ikke kan trenge inn i profilen. For eksempel med tech-7 crystal. Glasset bør være herdet og laminert, det får du fra en glassmester, og koster ca 5000kr. Du må ha profil på minimum to sider.

Dette blir en risikokonstruksjon med risiko for vanninttrengning, men du kan også få led-strip som har IP-grad, men disse har ofte lavere effekt.

Signatur
   #3
 822     0
Du legger ledstripset inn i alulisten til selve glasset.
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 4     0
Det er planen å legge LED stripen i aluprofilen som følger med glasset. Det som et problemet er at de fleste leverandørene av dusjvegger har laget festesysyemrt sitt slik at jeg ikke får lyset fra LED stripen in i glasset.
Det er enten en fastlimt del på glasset eller så er glasset malt i bakkant.

Det må da være noen som lager festemetoden slik at jeg slipper å skrape maling eller modifisere det som er limt på glasset?
  (trådstarter)
   #6
 4     0
Har du kjøpt glasset allerede? Du kan kjøpe glass og u-profil separat, slik at det blir som du ønsker.

Har ikke kjøpt glass enda nei. Driver å leter etter noe som passer til prosjektet. Å kjøpe profil å glass separat var ikke så dum ide.
Da regner jeg med at det er en glassmester jeg bør snakke med.